A BCH tranzakciók fele egyetlen tárcából indul

spot_img

A kriptopénzek kapcsán az egyik legfontosabb, újra és újra visszatérő kérdés az elterjedtség, ez így is van jól. Joggal várja el a terület kapcsán mindenki, hogy legyenek olyanok, akik rendszeresen használnak kriptopénzeket, hiszen enélkül sosem juthatunk el a mainstream elterjedtségig.

Nem áll túl jól azonban ebben a folyamatban a Bitcoin Cash, az ellentmondásos, sok vitát kiváltó projekt tranzakcióinak fele ugyanis egyetlen egy tárcához kötődik. Mondanunk sem kell: ez nem túl “egészséges”, legkevésbé sem hiteles. A jelenségre egy I am Nomad felhasználónevű twitterező hívta fel a figyelmet, nem kis derültséget okozva a közösségben.


Úgy tűnik néhány másodpercenként történik egy tranzakció, az összegek pedig marginálisak. Az elmúlt egy hónapban 600 000 tranzakciót indított a szóban forgó tárca, ez nagyjából a fele a közel 1,2 milliónyi tranzakciónak, ami a Bitcoin Cash blokkláncon történt a vizsgált időszakban.

A legtöbben nevetségesnek nevezték a jelenséget a Twitteren, mások szerint egy játék, vagy más alkalmazás előkészületei miatt történik ennyi tranzakció ebből a tárcából.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img