Bikák.

spot_img

Az elmúlt 24 órában a Bitcoin 10%-ot emelkedett, miközben az előző napokban is minden várakozást felborítva, 5700 dollár körüli szintről 7500-ra ért az éjjel. Minden technikai elemzőt meglepett, ahogy a Bitcoin, mint kés a vajon ment át az ellenállási szinteken és elképesztő módon fordult bikává a piac.

A váratlan kitörés után a korrekció és konszolidáció jönni fog, az mindig jön.A kriptóban a tőke általában ezt az utat járja be: fiat > bitcoin > nagyobb altcoinok > kis altcoinok > bitcoin > fiat. Sok kereskedő már készül a közelgő alt season, vagyis altcoin évszakra. Ilyenkor a BTC árfolyama stabilizálódik, megnyugszik és a pénz és az érdeklődés az altcoinok irányába fordul, ami kiváló kereskedési és hodl lehetőséggekkel is kecsegtet. Így ha a napokban nem húztál hasznot ebből az emelkedésből, ne hagyd, hogy eluralkodjon feletted a kimaradás érzete, lesz még lehetőség pótolni a dolgot.

Mi sem bizonyítja jobban a pozitív érzületet, mint hogy a hivatásos befektetők számára a tőzsdén kívüli adásvételeket biztosító óriás, a OTCQX legnépszerűbb terméke a pénteki napon a GBTC, vagyis a Grayscale Bitcoin Trust volt. Ezt cserélték a legtöbben aznap és ez produkálta a legmagasabb, 50 millió dolláros volument is. A befektetőket az érlelődő bikapiac és a Fidelity kripto termékeinek közeledte is hajthatta.

Forrás: coinlib.io

Közben a Tetherből való tőke menekülése – úgy tűnik, hogy egyelőre nem állt meg (fenti kép). Ez is fontos tényező a BTC emelkedésében Tetherből Bitcoinba 2,86 milliárd, Tetherből ETH-ba pedig 1,8 milliárd dollár folyt az elmúlt 24 órában.

Az érdeklődés is egyértelműen megnőtt: a BitMex-e, ami a legnépszerűbb margin trading platform a weben, 10 milliárd dolláros napi csúcsot állított be a BTC, ami a volument illeti. Ebben a sikerben viszont szerepe lehet a konkures Bitfinex-szel szembeni bizalomvesztésnek is.

Fenti két kép: BTC long ügyletek számának emelkedése és BTC short ügyletek számának csökkenése az elmúlt 5 napban a Bitfinex-en.

Érdekes lesz figyelni, hogy hogyan fut ki ez az emelkedés és merre mozdul el a piac a pillanatnyi eufória után. Ha közelről akarod szemlélni az eseményeket, akkor érdemes csatlakoznod a Discord csatornánkra, ahol nem csak prémium kereskedési tippek várnak, de a közösségünk élőben figyeli a piac minden rezdülését.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img