Bitcoin időhurokba kerültem

spot_img

“Azt a büdös élet! Ma volt a tárgyalás? Én frankón arra készültem, hogy szerdán lesz. Itt olvasgatom az iratokat és készülök a beszédemmel, mert el akartam mondani a bíró úrnak, hogy milyen jogsértéseknek voltam elszenvedője a fogva tartásom alatt. De úgy látszik, hogy időhurokba kerültem. Más magyarázat nem lehet, hiszen két hónapja egy kortyot sem iszom”

Hát ennyit tudtam tenni annak érdekében, hogy legyen valami érdekes és olvasmányos része is ennek a posztnak, innentől kezdve ugyanis ida-oda fogunk kacskaringózni az idő végtelen útvesztőjében és hát igen… számok is lesznek. Sok szám.

Ma már elmondhatjuk, hogy kevesebb mint egy év van hátra a Bitcoin blokkjutalmainak következő feleződéséig. 2020 május 23-tól a mostani 12.5 helyett, már csak 6.25 BTC ütheti a szerencsés bányászok markát,a kínálat csökkenése pedig remélhetőleg éreztetni fogja hatását az árak további alakulásában is. De ez a nap nemcsak az elkövetkezendő, hanem az elmúlt egy év szempontjából is egy szimbólikus határvonalat képvisel, ugyanis 2019-ben éppen a ma mondhattuk el először, hogy a Bitcoin (a Coinmarketcap adatai alapján) többet ér, mint egy évvel ezelőtt, ugyanezen a napon.

1 BTC ára 2018. május 24-én 0:00-kor: $7561

1 BTC ára 2019. május 24-én 0:00-kor: $7881

Arról, hogy az elmúlt években hány olyan nap volt, amikor a Bitcoin többet vagy éppen kevesebbet ért, mint az azt megelőző év azonos napján, az alábbi táblázatban láthattok összefoglalást.

Nem is rossz teljesítmény a bűnözők 10 éve haldokló pénzétől, akik közül tegnap egyébként kettőt is sikerült lencsvégre kapni.

Visszatérve a kriptopénzek elmúlt egy évben nyújtott teljesítményének adataira, az OnchainFX elemző oldala szerint, kizárólag az alábbi 8 kriptopénz van pluszban a tavaly ilyenkor számított árfolyamaihoz képest. Az összes többi még mindig a negatív tartományban mozog.

LINK: 258% BNB: 168% HOT: 76% RVN: 48% ENJ: 43% MDA: 32% BAT: 16% BTC: 6%

Ha szeretnél forintért Bitcoint, Litecoint vagy Ethereumot vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed szolgáltatásait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img