Bitcoin SV pump (and dump?)

spot_img

Craig Wright és a Bitcoin SV vissza-visszatérő témának számítanak nálunk. A magát Satoshi Nakamoto-nak valló üzletember által támogatott coin, tegnap óta már 120%-ot meghaladó növekedésen ment keresztül, aminek kiváltó oka egyesek szerint egy hamisított WeChat üzenet lehet.

A legnagyobb kínai közösségi oldalon terjedő álhírek szerint, a Binance-ről korábban törölt kriptopénzt ismét listázni fogják majd a tőzsdén, miután Wright a legtöbb BTC-t tartalmazó wallet címről 50 000 BTC-t átutalva bizonyította be a Binance igazgatójának, hogy tényleg ő Satoshi.

A képet több nagy kínai híroldal is Breaking News-ként tette közzé, de CZ azóta már személyesen is megcáfolta annak tartalmát. Az árfolyamot pumpáló forgalom 70%-a dél-koreai tőzsdékől érkezett, valaki pedig arra is felhívta a figyelmet, hogy a Bitcoin SV hálóztát jelenleg annyira nem használja senki, hogy a coint bányászók tegnap összesen csak $57.41 értékű tranzakciós jutalékot szedhettek be, miközben a McDonalds-ban a napi minimálbér $58.

A pump másik lehetséges magyarázata a most futó Coingeek konferencia lehet, ahol bejelentették, hogy a Bitcoin SV új protokollja lehetővé teszi bármilyen eszköz tokenizációját annak platformján.

Ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a BSV eddig már két Coingeek által szervezett rendezvényen jelentett be egy-egy újabb fejlesztést, aminek hatására a 2018. november 27-ét megelőző napokban 190%-kal, a mostani bejelentés előtt pedig 260%-kal növekedett a coin árfolyama. Nem kizárt, hogy a következő eseményt megelőző időszakban is felélénkül majd az érdeklődés a coin iránt,  de ennek időpontját jelenleg még nem ismerjük.

Ha forintért szeretnél valódi bitcoint vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed szolgáltatásait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img