Tegnap jött ki McAfee új tőzsdeplatformja, azonnal meg is támadták

spot_img

McAfee Magic, vagyis McAfee Mágia a neve annak az online tőzsdeplatformnak, amit a kriptopénzek fenegyereke, John McAfee dobott a piacra a napokban. A drogfüggőből lett kiberbiztonsági szakértő, majd milliomos, gyilkossági ügybe keveredett szökevény és mostanában elnökjelöltségre pályázó 73 éves kriptós bika legújabb terméke egy olyan platform, amivel számládhoz több tőzsdét tudsz kötni, így minden műveletet egy felületről tudsz irányítani.

Az új platform John McAfee szerint ez idáig a második termék, ami megérdemli a McAfee nevet – utalva erre a McAfee antivírusra, amit erőteljesen elkezdett gúnyolni, miután kilépett a tulajdonosi körből.

A platform az egyszerű tréderek életét szeretné könnyebbé tenni azzal, hogy lehetővé tesz sok funkciót, amivel nem bírnak a kriptotőzsdék és ezeket átvezeti egyetlen felületre. Ezen felül egy ERC-20 token fűti az egészet a FUEL (ARB).

Az „adóhivatal elleni küzdelem” miatt kicsit csúszott az indulás, ráadásul még a bahamai rendőrség is keresi az öreget –ahová azért menekült, mert az USÁ-ban is körözik, de legalább onnan le tudja vezényelni az elnöki kampányt. Nem egyszerű az eset.

Alig, hogy élesbe állt a honlap, egyből DOS támadás áldozata is lett. Sok óra szenvedés után jelenleg már a forgalom 80%-át kezelni tudja. Az eseményeket McAfee mérges tweetjei követték és élőben figyelhettük, hogyan tárja fel a támadók kilétét. Az egyik tweetben egy régi kollégáját is megnevezte, aki részt vehetett a támadásban.

A támadások és a sok bizonytalanság miatt a regisztrációt nem tudjuk jó szívvel ajánlani, itt van helyette viszont a 3commas, ami nagyjából ugyanazt tudja, mint McAfee cucca: egyszerre adhatsz meg stop loss és take profit szinteteket (pl. a Binance-on) és egy helyről menedzselheted a portfóliódat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img