Kriptopénz ABC néven rovatot indítottunk a hvg.hu-n

spot_img

Néhány nappal ezelőtt a Kripto Akadémia Kriptopénz ABC néven kripto rovatot indított a hvg.hu-n. Rövid oktatóanyagokkal kezdtük az együttműködést, a kriptopénzek, és a blokklánc technológia alapjain keresztül, egy alapozó kereskedési útmutatóig vezetjük végig a hvg.hu olvasóit a területen. A rovatot a CoinBroker.hu-val együttműködésben készítjük.

Anyagainkkal hétvégente találkozhatnak az érdeklődők, a hvg.hu Gazdaság aloldalán belül. Miután lezártuk kilenc részből álló oktatóanyag sorozatunkat, a tervek szerint hetente jelentkezünk majd a kriptopénz piac, és a blokklánc ipar újdonságaival, friss híreivel.

Miért érdemes kriptopénz szakportálként a HVG.hu közönségének is írnunk?

A hvg.hu-val folytatott közös munka nagy lehetőség arra, hogy növeljük a kripto világ ismertségét, hiszen Magyarország tizenharmadik leglátogatottabb oldaláról van szó.

Azok az olvasók, akik a hvg.hu-n ismerkednek meg a területtel, nálunk folytathatják a kriptopénzek világának körbeutazását, hiszen adott a mélyebb ismereteket nyújtó KriptoSuli leckesorozatunk, naponta több friss anyaggal is jelentkezünk a témában.

Hiszünk abban, hogy küldetésünk van.

A kriptopénzek nem oldják meg a világ minden baját, de egy egészen kicsit talán jobbá teszik. Fontos, hogy erről a szélesebb közönség is ismeretekkel rendelkezzen, ezért dolgozunk mostantól a hvg.hu-val is!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img