Indul a Binance hitelező / kamatfizető platformja

spot_img

Szerdától lesz elérhető a Binance legújabb szolgáltatása, ahol a felhasználók éves szintre vetítve akár 15%-os kamatért cserébe helyezhetik letétbe a tőzsde által támogatott tokeneket. A Lending az indulásakor 14 napos fix időtartamra kínál passzív jövedelemszerzési lehetőséget a BNB, USDT és ETC token tulajdonosok számára.

  • A két hét során megszerezhető kamatok: BNB (15%), USDT (10%), ETC (7%).
  • Jelentkezési időszak: 2019.08.28. 6:00 UTC (magyar idő szerint: 8:00) – 2019.08.29 0:00 UTC (magyar idő szerint: 2:00).
  • Lekötés ideje: 2019.08.29. 0:00 UTC – 2019.09.10. 23:59 UTC .
  • Kifizetés: a lejárat után azonnal.

Az akcióban csak meghatározott mennyiségű tokent fognak befogadni. Külön elbírálás várhatóan nem lesz, az érkezés sorrendje számít.

Ha valaki szeretne rész venni az akcióban, úgy készüljön hogy az indulást követően várhatóan 1 másodperce lesz leadni a jelentkezését. Ha szerencséje van bekerül, ha nem akkor nem. Személy szerint azon sem lepődnék meg, ha a túlterhelés miatt ebben az időpontban lefagyna az oldal, bár erre várhatóan fel fognak készülni.

A részvétel további feltétele a Level 2-es ügyfélazonosítási szint megléte (személyes adatok + igazolvány másolatának feltöltése).

A jelentkezés menete:

          1. Látogassatok el a Lending aloldalra és válasszátok ki a nektek tetsző tokent.
          2. Ha elindult a jelentkezés, klikkeljetek a megjelenő Subscribe gombra.

        3. Írjátok be, hogy hány darab tokent szeretnétek lekötni, de figyeljetek rá, hogy a fenti táblázatnak megfelelő egységeknek megfelelő számot használjatok. Fogadjátok el a feltételeket és menjetek rá a Confirm Purchase gombra.

      A tőzsde az így befolyó pénzt várhatóan a tőkeáttételes platformján fogja hitelbe kihelyezni az ezt használó kereskedők számára és az ebből beszedett jutalékokból fizetik majd ki a hitelezőket. Ha sikeres lesz a kísérlet, újabb lending programok indulása várható, a mostaninál többféle kriptopénz támogatásával. A BNB tokenekre várhatóan ezeknél is magasabb kamatot fognak majd kifizetni mint a többire, ami hosszabb távon tovább növelheti majd azok értékét. A BNB forintért a MrCoin oldalán is megvásárolható.

Update (9:33): Az UTC időzonák mellett rossz magyar megfelelőt adtam meg (javítva). Köszönet eReL-nek, hogy felhívta erre a figyelmünket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img