A Coinbase Pro kínálatába kerül a Dash

spot_img

A jól ismert Coinbase kriptopénz váltó kereskedési platformja, a Coinbase Pro négy nap múlva felveszi kínálatába a szintén jól ismert Dash-t, a deposit, ha úgy tetszik beutalás már három nap múlva, szeptember 16-án megkezdődhet. Mindenhol elérhető lesz az új coin az érdeklődők számára, ahol a Coinbase Pro elérető, kivéve New-York állam, és az Egyesült Királyság.

A kereskedés kezdete előtt pontosan 12 órával lesz már lehetősége a DASH tulajdonosoknak, hogy elhelyezzék kriptopénzeiket a platformon, bár azt a Coinbase vonatkozó blogposztja is hozzáteszi, hogy a kereskedés megkezdéséhez el kell érni egy bizonyos likviditást, úgy tűnik nem egészen biztosak a kellő érdeklődésben a Dash iránt.

DASH/USD, és DASH/BTC párokról lesz szó.

A kereskedési platform működési logikájának megfelelően, szakaszosan kerül bevezetésre az új eszköz, az említett deposit az első lépés, a második szakaszban limit-ordereket helyezhetünk el, ezek még nem lesznek teljesítve, majd ezek teljesülnek is már, de market order-t még nem adhatunk, végül megvalósul a teljes kereskedés, limit, market, és stop ordereket is adhatunk.

A 2014-ben indult Dash a tranzakciók sebességére, és a privacy kérdéskörére fókuszál elsősorban, különleges rendszere masternode-okból, és “hagyományos” bányászokból épül fel.

Mit hozhat ez a döntés a Dash életében?

Fontos látni, hogy a DASH nem a Coinbase, hanem a Coinbase Pro kínálatába került be. Előbbi az egész kriptopénz piac egyik legnagyobb szereplője, mely bő tizenhárommillió felhasználóval rendelkezik, ráadásul a kínálata is szűkös, alig két tucat kriptopénz várja az érdeklődőket, így ha itt megjelenik egy új coin, akkor a nagyszámú felhasználó, és a – viszonylag – szűkös kínálat együttese jó eséllyel árfolyamemelkedéshez vezet.

Ezzel szemben a Coinbase Pro egy jóval fiatalabb platform, ami ráadásul szűkebb célközönségnek szól, hiszen míg a Coinbase egy általános célú, a végletekig leegyszerűsített, egyfajta “kapunak” szánt felület a kriptopénzek világába, addig a Coinbase Pro egy professzionális kereskedési platform, a kínálata is nagyobb, a felhasználóinak száma pedig jóval kisebb.

Ennek ellenére érdemes figyelemmel kísérnünk a DASH-t, hiszen jelentős lépésről van szó a történetében. Ha most szeretnél DASH-t vásárolni, mi a Mr. Coin szolgáltatását ajánljuk!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img