Esni fog az ár, ha sokan utalnak be tőzsdére

Megosztom

Augusztus hónapban a szokottnál kisebb mennyiségű bitcoint küldtek ki és be különböző kriptotőzsdékről és kriptotőzsdékre. A Delphi Digital kutatása szerint ez arra utalhat, hogy azok, akik profitot akarnak lefölözni, most nyugodtabb, kiváróbb álláspontra helyezkedtek. Ez különösen igaz, ha megnézzük a kiugró júniusi és a júliusi be- és kimenő utalásokat – amik pont az idei bull run idejére estek.

A tőzsdékről kimenő utalások (outflow) és a beérkező (inflow) utalások mennyiség millárd dollárban az árfolyamra (szürke vonal) vetítve.

De hogyan függ össze a tőzsdei be- és kiutalás az árfolyammal? A Delphi Digital szerint „világos, hogy szignifikáns kiutalások voltak a tőzsdékről 2019 második negyedévében történt rally idején: a bikás hangulat hatására az emberek kivonták bitcoinjaikat a tőzsdékről, mert azt tervezték, hogy a közeljövőben nem adják el őket.”

“A kapcsolat a bitcoin árfolyama és a beutalások között egyértelmű. A rallikat mindig nagymértékű beutalások kísérték, amiatt, hogy az emberek profitálni akartak.”

A beutalt bitcoinok volumene egy közeledő eladói nyomást jelez, mint ahogy júliusban történt: akkor a bitcoin árfolyama egy rövid időre beesett, miután a kriptotőzsdékre beérkező depozit megnövekedett.

A CoinMixed kiváló választás, ha gyorsan és megbízhatóan szeretnél nem csak vásárolni, de tartani is a nagyobb kriptopénzekből.

A Delphi Digital kutatása kitért az egyes tőzsdékre is. Érdekes, hogy a július és augusztus hónapban az összes tőzsdékre beküldött volumen 42%-a (4,4 milliárd dollár) érkezett csak a Binance-re.

A fenti képen látható, hogy szeptember elején újra növekedni kezdett az inflow volumen. Esés közeledik?

/TheNextWeb/

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel