Megindultak az altok: XLM, BCH, XRP

spot_img

Ahogy oldalazik a Bitcoin és csökken a dominanciája, úgy jönnek fel az altok. Ez előző cikkben már érintettük a napokban legjobban teljesítő altokat, most ránézünk a grafikonokra is:

XRP-USD

Az XRP 0,25 dollárról emelkedett két nap alatt 22,5%-ot, most pedig 0,32 dollárcent körül kereskednek vele.

Ekkora emelkedés után már érdemes realizálni a nyereséget (ha van) és lezárni a long pozíciókat. Új longot nyitni itt már nem érdemes, a FOMO-nak, vagyis a kimaradás érzetének álljunk ellen. Ahogy lenni szokott, ekkora emelkedést most is korrekció fog követni, várjuk meg, amíg a grafikon megnyugszik.

BCH-USD

Napos grafikonon a középtávú április óta rajzolódó head and shoulders formáció érvénytelennek tűnik, az árfolyam nem érte el a nyakvonalat. Jelenleg a diagonális támaszról pattan, innen a 355 dolláros szintre várjuk, ami 7,35%-os és 24 dolláros emelkedést jelent.

XLM-USD

A jelenlegi altcoin fellendülésből a Stellar (XLM) is kivette a részét. Három nap alatt közel 50%-ot emelkedett. Hasonló a helyzet, mint az XRP-nél: várjuk a korrekciót és a BTC dominancia alakulását.

Az XLM emelkedésének a Discord szerverünkön is örültek, főleg mert Balage is sikeresen adott egy jelzést róla, jelenleg 35%-os profitban áll. Ha nem akarsz a jövőben sem lemaradni a kiváló kereskedési lehetőségekről és az aktuális piaci helyzet kibeszéléséről, csatlakozz a szerverre vagy fizess elő a tippekért.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img