Binance: új kártyás fizetési lehetőség és ISO tanusítvány

spot_img

Új kártyás kripotpénzvásárlási lehetőséget vezetett be a Binance. A londoni székhelyű Koinal-al kötött megállapodásuknak köszönhetően a Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Litecoin és XRP vált elérhetővé a Visa, valamint a Mastercard hitel- és bankkártya tulajdonosok számára.

A Koinal 2.5%-os jutalékot számol fel az vásárlásokért, de az első $2500 elköltéséig nem követel ügyfélazonosítási eljárást a felhasználóitól. A megvásárolt kriptopénzek az utalást követő 5-20 percen belül landolhatnak a felhasználók tárcáiban. A Binance új ajánlata már sokkal kedvezőbb a Coinbase által kínált 3.99%-os vásárlási lehetőségnél.

A kártyás vásárlás a felső menüsorból érhető el.

Szintén a Binance-el kapcsolatos hír, hogy a tőzsde megszerezte az ISO/IEC 27001 (Információbiztonsági Irányítási Rendszer) tanúsítványt. Az eljárás során 114 szempont szerint vizsgálták meg a tőzsde biztonságát, amit az Egyesült Királyság akkreditációs szervezete és a norvég DNVGL is jóváhagyott. Ez utóbbi a világ egyik legtekintélyesebb minőségbiztosítással foglalkozó vállalata, ami immár 150 éve, a világ 100 országában folytat ilyen tevékenységet, a szállítmányozástól az egészségügyön át egészen a szoftverek és információs technológiák területéig. A DNVGL egyébként a Vechain partnereként már maga is blokklánc alapon tárolja az általa kiadott hitelesítő okmányokat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img