NESTEN, UZyth, BlockStamp, Internet of People, MediLivVes az LATOKEN kínálatában

Megosztom

Ismét újabb tokeneket vett fel kínálatába a dimanikusan bővülő LATOKEN, a 24 órás volumenével (947 419 331 USD) a népszerű Binance azonos értékét (850 015 080 USD) is megelőző kriptopénztőzsde. Az október 7-én tett bejelentés egy héttel a legutóbbi, szeptember 30-án kiadott közlemény után érkezett, akkor szintén bővülésről, új kriptopénzekről számoltak be.

A mostani körben ezek az új, immár kereskedhető projektek:

NESTEN (NIT)

IoT “optimalizált” blokkláncok, és kommunilációs rendszerek állnak a projekt fókuszában, a nem túlzottan bőbeszédű bemutatkozó oldaluk itt látható. Okosotthonokat, kisállat-követő rendszereket, személyes biztonságot segítő megoldásokat építhetnek az érdeklődők a rendszer segítségével. Ezek a felhasználói megoldások, az enterprise, azaz céges szogláltatások között szerepelnek a logisztikai, élelmiszerbiztonsághoz kapcsolódó, és forgalomirányítási megoldások is.

UZyth (UZ)

A projekt által létrehozandó ökoszisztéma elszámolási egysége az UZ coin, az ambíciózus tervek között beszédes tervek szerepelnek, mint az UZ Games, az UZ Social, az UZ Market, vagy az UZ Talk. A látványos grafikonokkal, és robotokkal tarkított bemutatkozó oldal szerint ez lesz a “legnagyobb multiplatform” valaha, ha mindez nem lenne elég, még saját kriptopénztőzsdét is indítanak.

BockStamp (BST)

Ennek a projetnek a “szabadság”, a személyes adatok védelme, és az “igazság” áll a középpontjában, PoW konszenzus mechanizmussal működő kriptopénzről van szó. A Bitcoin, és a Namecoin ötvözetéről van szó a mögöttes technológia tekintetében az alkotók állítása szerint, digitális aláírás, és különböző dokumentumok elhelyezése is szerepel a kínálatukban. A bemutatkozó oldalukat nekünk nem sikerült megtalálnunk.

Internet of People (HYD)

Egy “szofisztikált” összesítéséről van szó különböző technológiáknak, a cél forradalmasítani azt, ahogy azonosítjuk magunkat az interneten, és azt is, ahogy kommunikálunk egymással. Egy harmincezer hallgatóval rendelkező egyetem már használja a rendszerüket, hogy pontosan melyik intézményről van szó, az nem derül ki a bemutatkozásból, de ígéretük szerint hamarosan újabbak is csatlakoznak felhasználóik közé. A bemutatkozó oldal egy egyszerű Google kereséssel itt sem került elő.

MediLiVes (MLIV)

Az egészségügy, azon belül az úgynevezett telemedicina áll a fókuszban, a költségek, és belépési küszöb “csökkentése” a cél. EKG, ECG, vérnyomás, és egyéb diagnosztikai eszközökből származó adatok kezeléséről van szó, tény és való: az egészségipar mai trendje szerint egyre kevésbé van szükség arra, hogy személyesen látogassuk meg orvosunkat. Itt már sikerült felfedeznünk a bemutatkozó oldalt, megtudhattuk, hogy – állítólag – mesterséges intelligenciával is dolgoznak, a nyolc millió dollárnyi tőkéből eddig csupán ötszázezret sikerült összegyűjteniük az éppen zajló IEO, és private sale során.

Érdemes ezekkel a projektekkel foglalkozni?

Nem kizárt, hogy a fentiek között lesz olyan kriptopénz, ami eléri céljait, vagy azoknak legalább egy részét, az összkép azonban nem túl bíztató. Ennek ellenére az LATOKEN-en történő listázás fontos eredmény minden kriptopénz számára, bár a jelenlegi altcoin piacon ez sem jelent garanciát az árfolyamemelkedésre.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel