PrimeBit – egyedi lehetőség a 200X tőkeáttételre

spot_img

A kriptós peer-to-peer tőzsdék legújabb üdvöskéje a PrimeBit, ami olyan kereskedési lehetőségekkel kecsegtet, amilyet más tőzsdék nem tudnak: csak itt lehet 200-szoros tőkeáttétellel kereskedni. Ennél nagyobbat jelenleg nem találsz a kriptotőzsdék piacán.

Hasonlóan a konkurensekhez, a PrimeBitre is csak bitcoint tudsz beküldeni, más pénznemet vagy kriptopénzt nem kezel. Minimálisan beutalható összeg sincs, gyakorlatilag bármennyivel el tudsz kezdeni kereskedni. A depozithoz egy darab hálózati megerősítés szükségeltetik, vagyis relatíve gyorsan megérkeznek a bitcoinjaid. A kiutalás is kényelmesebben működik, mint a hasonló szolgáltatásokon: a PrimeBitről bármikor és bármennyit kiutalhatsz,  0.0005 BTC költséggel.

A kereskedés természetesen dollár ellenében történik, BTCUSD, ETHUSD és LTCUSD párokon.

Ezek a párok tulajdonképpen határidős szerződések – ez a koncepció nem jelenthet újdonságot azoknak, akik már elmerültek a tőkeáttételes kereskedésben. A 200-szoros tőkeáttételhez egyébként is csak azok nyúljanak, akik már elég magabiztosan kezelik a tőkeáttételes kriptotőzsdéket.

A fent említett párok mellett a jövőben több kriptopénzes szerződés bevezetését is tervezik.

A 200-szoros tőkeáttétel miatt a legjobbat lehet kihozni egy minimális összegű fedezetből is. A rendkívül alacsony, 0.5%-os fedezeti követelmény már elég arra, hogy 50 dollár fedezettel 10 000 dolláros méretű pozíciót nyiss.

Mielőtt élesben fejest ugranál, próbáld ki a demószámlát, ahol kapsz 1 BTC-t, hogy a kezelőfelületet és a terveidet tesztelgesd. Aki ismeri a MetaTrader 5 felületét, annak még egyszerűbb lesz belejönni, a PrimeBit alatt ugyanis a jól ismert globális pénzügyi kereskedési szoftver dübörög.

Hogy a nyertesek mindig és teljes egészében megkapják nyereségüket, a PrimeBit egy igazságos funding rendszert fejlesztett ki, az automatikus tőkeáttét csökkentés pedig elmondásuk szerint nem diszkriminál egyik irányba sem.

Főbb feature-ök:

200X tőkeáttétel- a legmagasabb a piacon

MetaTrader 5 felület, böngészős és szoftveres verzióban

Fair Price Marking – volatilis környezetben és magas tőkeáttétel mellett is biztonságban érezheted magad a leszúrásoktól

Nincs minimum depozit – a legkisebb összeggel is elkezdheted

Demó számla lehetőség

Trade számológép- a következő pozícióid finomhangolására

Érdemes kipróbálni?

Ha tisztában vagyunk a kockázatokkal, a 200X-es leverage egy egyedi lehetőség a piacon, ekkora tőkeáttétel máshol nem található. A PrimeBit fiatal tőzsde, augusztusban indult, még sok kereskedőt kell magához vonzania, hogy a kriptós közönség igazán elismerje. Az idő múlásával valószínűleg egyre többen fognak beletanulni és ott kereskedni, az alacsony belépési küszöb miatt nincs okunk nem kipróbálni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img