G7 fud a hétvégére

Megosztom

A világ hét legnagyobb gazdaságának szakértői néhány órája tették közzé azt a dokumentumot, aminek előszavában így írnak a bitcoinról.

“A kriptoeszközök első hullámából leginkább ismert Bitcoin az eddigiek során nem tudta betölteni egy megbízható és vonzó fizetési rendszer és értéktárolási eszköz szerepét. A kriptopénzek árfolyama rendkívül ingatag, működésük nem skálázható, használatuk bonyolult, irányításuk és szabályozásuk pedig nem megoldott. A kriptopénzek csak egy rendkívül spekulatív eszközosztály szerepét tudták betölteni, amiből csak befektetők egy bizonyos csoportja és illegális tevékenységet végző körök profitáltak.”

Egy másik bekezdés szerint:

“A G7 véleménye szerint egyetlen globális stabil coinnak sem lenne szabad működnie, amíg az ezekkel kapcsolatos kihívások és kockázatok elhárítására megfelelő tervet nem készítenek, ezt követően pedig minden coint egyedi kialakítása és részletei alapján kellene jóváhagyni, hogy működésük biztosan összhangban legyen a közpolitika céljaival.”

Az elemzés nem hivatalos vázlata október 16-án több nemzetközi kriptós híroldal címlapján is megjelent. A bitcoin árfolyama akkor 8150 dollárról 8000 dollár alá esett vissza, ahonnan tegnap 8100 dollárig tudott visszaerősödni, ám a kész dokumentum megjelenése óta ismét gyengélkedni kezdett és a délelőtt folyamán közel 7800 dolláros szintig süllyedt.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel