Év végi árleszállítás a Ledger-nél

spot_img

A héten 30%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg a legnépszerűbb hardveres tárca, a Ledger modelljei.

Neked van hardveres tárcád?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

A Ledger Nano S-ből 2017-es megjelenése óta másfél millió darabot értékesítettek. A készülékhez a gyártó rendszeresen bocsát ki rá frissítéseket, melyek közül a legújabb éppen a napokban vált elérhetővé. A wallet 22 egyedi kriptopénz és 1500 féle ERC20 token tárolását teszi lehetővé és jelenleg a világ egyetlen államilag is biztonságosnak minősített hardveres tárcája. Az iparág olyan neves szereplői, mint például a Bitstamp, az Uphold és a Crypto.com is mind a Ledger által kidolgozott módszerekkel védik ügyfeleik náluk elhelyezett kriptovalutáit.

A hat színben elérhető és eredetileg 19 199 Ft-ba kerülő Ledger Nano S-t, a hét végéig 13 439 Ft-ért lehet megrendelni.

Ugyancsak akciósan szerezhető be az idén piacra dobott Ledger Nano X is, ami a Nano S továbbfejlesztett változata. Az ebben található Bluetooth egység lehetővé teszi, hogy akár útközben, egy mobiltelefon segítségével is hozzáférhessünk a tárcán tárolt kriptopénzeinkhez, nagyobb memóriája pedig a korábbinál kényelmesebb használatot és több kriptopénz egyidejű kezelését teszi lehetővé.

A Ledger Nano X-et vasárnapig 38 399 Ft helyett, 26 879 Ft-ért lehet megvásárolni.

A két eszköz akár egyben is megrendelhető, amivel az egyik tárcánkat egyfajta biztonsági másolatként is használhatjuk abban az esetben, ha a fő tároló egységünkkel történne valami.

Azok, akik különösen tartanak attól, hogy valaki ellopja tőlük a kriptopénzüket, akár csaliként is használhatják a második tárcát, vagyis egy kevés kriptopénzt rátöltve és azt egy könnyen megtalálható helyen tárolva azt a benyomást kelthetik egy tolvajban, hogy megszerezte tőlük az összes kriptovalutájukat.

De persze akkor is jó vétel lehet ez pakk, ha egyszerűen csak egy újabb és egy régebbi, hagyományos Ledgert is szeretnénk a háztartásunkban tudni, hiszen az alapesetben 57 598 Ft-ba kerülő csomagot, most 33 599 Ft-ért tudjuk beszerezni.

Bármit is rendelünk a gyártótól, az oldalon feltüntetett áraik minden járulékos költséget tartalmaznak, beleértve a szállítás díját is. A tárcákat a rendelés feladásától számított 1-2 napon belül adják postára, Magyarországra pedig az átlagos kiszállítási idejük 2-3 hét között alakul.

Bár már hazai viszonteladóktól is megvásárolhatóak a Ledger termékei, a gyártó kizárólag azoknak az eszközöknek a biztonságáért vállal felelőséget, amelyeket közvetlenül tőlük, a honlapjukon rendeltek meg. A Ledger akciós ajánlatai a vasárnap estig leadott rendelésekre érvényesek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img