38% profitról maradtál le, ha nem követted kereskedőnket

spot_img

Sosem volt egyszerű kriptósnak lenni. Jól hangzik, hogy csak vásárolsz, befektetsz és a nagy ugrás reményében egyszer a jövőben kiveszed a pénzed, de a valóságban máshogy működnek a dolgok. Mostanra már lecsengett az éves csúcs, mi van, ha a következő másfél évben újra lassan vérző árfolyamokkal találod szembe magad?

A legutóbbi, 2019-es csúcson sikerült lefölöznöd profitot? Nagyon szépen nézett ki a grafikon a bikapiacon. Minden nap növekedett a portfóliód néhány százalékot, de mennyit sikerült ebből realizálnod? Biztos, hogy kihoztad belőle a maximumot? Nyilván ez sem egyszerű. Nagyon jól tudjuk, hogy egy hodler pályája is tele van szorongással, bizonytalansággal és döntésképtelenséggel.

Persze úgy is tudsz pénzt csinálni, ha nem befektetésbe, hanem aktív kereskedésbe fogsz. Otthonról dolgozol, nincs főnököd, a saját magad ura vagy és óriási pénzeket forgatsz– szól a közvélekedés.

Ha te már belekóstoltál a kereskedésbe akkor tudod, hogy a kezdeti lelkesedés elmúlik és az álmodozás helyét hamar átveszi a kőkemény munka. Tanulnod kell és rengeteget gyakorolnod. Stratégiát kell kialakítanod, azt finomítani, matekozni, aztán fegyelmezetten véghezvinni. Aztán újra és újra eljátszod ezt a folyamatot, amíg nyereséges nem vagy.

Közben persze buksz egy csomó pénzt, amiből vissza kell jönnöd. Ez évekbe is telhet, neked pedig megvan a saját életed, munkád, hobbid, vagy családod. Ez így rendben van, tudjuk, hogy anno te is azért szálltál be a kriptóba, mert könnyű pénzt ígért. A legtöbben így vagyunk ezzel.

Hogy éreznéd magad, ha valaki mindig megtalálná számodra a legjobb lehetőségeket ezen a kaotikus piacon? Ha volna valaki, aki rajta tartja a szemét a grafikonokon, aki tudná mikor érdemes vásárolni és mikor érdemes eladni. Ha rá tudnád bízni olyan kereskedőkre a pénzed, akik már végigjárta ezt a rögös utat, hogy neked már ne kelljen? Egy olyan kereskedőre, akinek nem csak a tanácsaira, de a konkrét, kézzelfogható eredményeire is folyamatosan számíthatsz?

Mi azon dolgozunk, hogy számodra is elérhetőek legyenek ezek a lehetőségek. Tavaly év elején indult el a Kereskedési Tippek szolgáltatásunk, ami eddig kiváló eredményeket hoyott.

Balage utóbbi három hónapjáról készült statisztikája így néz ki:

novemberben +21,5% -ot termelt.

decemberben: +15,05% -ot hozott,

januárban pedig +1%-ot hozott.

A részletesebb lebontásért nézd meg az alábbi két táblázatot:

Balage, 2019 december

Balage, 2019 november

 

Ez azt jelenti, hogy ha mindössze 200.000 forinttal kezdted volna követni Balage-t, akkor ma már kb. 276.000 Ft-on állnál.

Képes lettél volna egyedül három hónap alatt majdnem 38%-os bevételt elérni? Tudsz még olyan lehetőségről, ami ennyit hozott volna?

Mi is ez az egész?

A Kereskedési Tippek a Discord nevű csetprogramon fut, ahol a Discord regisztráció után a Kripto Akadémia szerverére kell csatlakoznod. Előfizetés után megnyílnak előtted az egyes kereskedők szobái, ezekbe a csetszobákba küldik a kereskedési tippjeiket. Balage-nak is van egy szobája, de van még további négy aktív kereskedőnk.

Egy tipp így néz ki:

Először is megkapod, hogy milyen páron kereskedj. A fenti példán az EVX/BTC pár. A kereskedő leírja neked, hogy milyen áron érdemes beszállni: itt pl. 0.00011750 BTC és 0.00012000 BTC között ajánlott. A kockázat kezeléséről is gondoskodunk, a stop-loss-t állítsd be az ajánlott 11200-re. Az első célárad – amin majd eladod, legyen 0.00015100 BTC, a második 0.00018000 BTC.

Az, hogy ki mennyit kereskedik, változó. Egy hónapban egy kereskedő valahol 10 és 25 közötti kereskedésbe lép be, vagyis naponta általában egy kereskedésed lesz. Lehetnek napok, amikor három lesz, lehetnek napok, amikor egy sem.

Ehhez figyelni kell a Discord csatornánkat és ezeket a tippeket neked kell megtenned egy általad választott tőzsdén. Mi a Binance-et ajánljuk erre. Ez viszont ma már tényleg könnyen elvégezhető, még mobilról is: a Binance-nek és a Discord-nak is egy probléma nélkül működő mobilos alkalmazása van.

Ez azt is jelenti, hogy naponta az idődből 15-20 percet rá kell szánnod arra, hogy rendesen feladd a kereskedést. Ha ennyi időt és energiát nem tudsz rászánni azért, hogy +10-, vagy +20 százalékkal növeld a pénzed, akkor ez a szolgáltatás nem neked való: mi sem ingyen pénzt osztunk.

Nézd meg Balage eredményeit az indulásunk óta és döntsd el, hogy megéri-e neked ezt az időt és energiát:

2019 február és március: +61,65%

április: -2,55%

május: +27,58%

június: +10,43%

július: +57,89%

augusztus: -3,06%

szeptember: +29,95

október: +3.25%

november: +21,5%

december: +15,05%

2020 január: +1%

 

Tovább az előfizetéshez >

Mit kapsz még?

  • Magyarország legnagyobb és legaktívabb kriptopénzes közössége itt van nálunk: beszélgess a kriptoról, kérj tanácsot vagy véleményt egy-egy kereskedési ötleted kapcsán
  • Rendszeres élő streameket és élő beszélgetésket tartanak a kereskedők
  • Mindig aktuális beszélgetések a piac friss helyzetéről
  • Oktatóanyagok, amik segítenek abban, hogy te magad is jobb kereskedő legyél.
  • Kereskedőink aktívan jelen vannak a Discord szerver életében, bátran beszélgethetsz velük.

Az egy hónapos előfizetést már 20 euróért (6600 Ft) megkapod. Ha csak 200.000 forintos számlával kezdesz kereskedni, csak a novemberi nyereségeddel már 7 hónapos előfizetésre elég pénzt tudtál termelni.

A három hónapos előfizetés még olcsóbb, ott három hónap alatt 10 eurót (3300 Ft) spórolsz, fél éves előfizetés esetén pedig már másfél havi előfizetés árát megtakaríthatod.

Ha erre a linkre kattintasz, átkerülsz az előfizetés oldalunkra, ahol kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb csomagot. Kripto Akadémia és Discord regisztráció szükséges. Töltsd ki az űrlapot, majd válassz fizetési módot. PayPal-al vagy bankkártyával is tudsz fizetni, de Bitcoint is elfogadunk. A sikeres fizetés után általában fél munkanapon belül megkapod a VIP státuszt a Discord szerverünkön.

Itt a kiváló alkalom, hogy kipróbáld: ha előfizetés után 10 napon belül jelzed nekünk, hogy ez mégsem neked való, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a pénzed.

Fizess elő most! Találkozzunk a Kripto Akadémia Discord szerverén!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img