Mindent megtanulhatsz a kriptopénzekről három óra alatt, anélkül, hogy valamit rád akarnának sózni!

spot_img
  • Még mindig nem vettél kriptopénzeket, mert féltél attól, hogy rossz helyre kerül a pénzed?
  • Különböző kriptovalutás kuponokat és szelvényeket akartak neked eladni, amik befektetést ígértek, aztán többé sosem fértél hozzá a pénzedhez?
  • Piramisjáték értékesítők szerettek volna bevenni a köreikbe és rávenni téged arra, hogy tovább értékesíts?
  • Túlárazott kurzusokra hívtak, hogy megtanítsanak a kriptopénzek alapjaira?
Semmi szükséged rájuk!

A kriptopénzekbe bárki bele tud vágni egyedül is. Sajnos túl sok éhes értékesítő vadászik a kezdőkre, akiket piramisjátékokba vagy átverős szolgáltatásokba rángatnak bele.

A KriptoSulit a Kripto Akadémia gárdája úgy állította össze, hogy egy összeszedett, alapozó tudásanyagot nyújtson minden kriptopénzek iránt érdeklődőnek.

A KriptoSuli elvégézése után nem csak a kriptopénzek területén szerzel kulcsfontosságú ismereteket, de készen állsz majd arra is, hogy belevágj az első befektetésedbe és elkerüld a csalókat.

Legutóbb tavaly írt a magyar sajtó egy nagyobb botrányról. A magát bányászcégnek eladó osztrák Invia World épp hódított Magyarországon: hírességeket és YouTube videósokat is bevont, hogy minél többen szálljanak be az irreális haszonnal kecsegtető üzletbe. Őket aztán több tízmillió forinttal károsította meg.

A végénaz osztrák pénzügyi hatóságok kénytelenek voltak betiltani a vállalatot, de a károsult befektetők egyelőre nem kapták vissza a pénzüket.

A KriptoSuli két fejezetben is foglalkozik a leggyakoribb csalásokkal. Aki olvasta a „Hogyan ismerd fel azokat, akik át akarnak verni?” című fejezetet az tudja, hogy már az gyanúra ad okot, ha egy cég MLM értékesítési struktúrát használ. A KriptoSuli így ír erről:

„A termék, még ha működik is, egy MLM rendszerben mindig másodlagos. A bevételt nem a termék mögött álló gazdasági lehetőségek kiaknázásával érik el, hanem azzal, hogy a hálózatba egyre több olyan embert vonzanak be, akik megfizetik a belépéshez szükséges díjakat.”

Ezek a szolgáltatások fenntarthatatlanok, amint megcsappan az új érkezők száma, kénytelenek bezárni a kaput, rosszabb esetben meglépni a “befektetett” pénzünkkel”.

Aki olvasta a KriptoSulit, egészen biztosan kitért volna az Invia World és más hasonló csalások elől, hiszen a KriptoSuliban ezt írtuk:

  • Keress rá a vállalat és a vezetők neveire! Az MLM hálózatokat általában ugyanaz a kis csoport működteti.
  • Ha meghívnak egy rendezvényre, ne tévesszenek meg a kiváló előadói készségű vezetők, a karizmatikus értékesítők és a tekintélyes helyszínek.

Engem nem vernek át, mutasd a KriptoSulit! >>

A KriptoSuli egy ingyenes online oktatóanyag, aminek leckéit e-mailben kapod meg, miután feliratkoztál.
  • Feliratkozás után kétnaponta kapod az e-mail fiókodba az aktuális leckét.
  • Ingyenes, vagyis kockázatmentesen belevághatsz!
  • Mindig mailben kapsz egy fejezetet, amit kb. 3 perc elolvasni!
  • Ezeket két naponta kapod meg, vagyis nem árasztjuk el a fiókodat!
  • Egy kattintásba kerül, nincs okod kihagyni!
A KriptoSuli egy olyan megbízható e-mail oktatóanyag, ami nem akar neked eladni semmit és nem kéri el a pénzed, hogy befektesse. Helyette egy Magyarországon egyedülálló kurzust kapsz, aminek a végére:
  • Választ kapsz arra, hogy mennyivel érdemes belevágni, valamint, hogy mikor és hogyan érdemes forinttá tenned a pénzedet
  • Képes leszel felismerni és elkerülni a csalókat!
  • Képes leszel biztonságosan tárolni a Bitcoinokat és más kriptopénzeket!
  • Tudni fogod, hogyan kell befektetni és hogy mire figyeljen egy kezdő befektető!
  • Barátaid előtt is megvillanthatod, hogy értesz egy új és izgalmas technológiához!

Ezeket tudni akarom! Tovább a KriptoSulira >>

Megkérdeztük azokat is, akik eddig elvégezték a KriptoSuli e-mail tanfolyamát. A kérdés így szólt:

Mennyire érzed a kriptopénzekkel kapcsolatos tudásod jobbnak, mint mielőtt feliratkoztál a KriptoSulira?

A válaszadók 60%-ban mondták azt, hogy sokkal többet tudnak a kriptopénzekről,

mint azelőtt. 37% válaszolt úgy, hogy egy kicsit fejlődött a tudása.

Úgy érzed, van hová fejlődnöd, ha a kriptopénzekről van szó? Akkor a KriptoSuli neked szól!

Két lehetőséged van:

Ha feliratkozol a KriptoSuli e-mail leckesorozatra, kétnaponta kapsz egy e-mailt, amiben megtalálod az aktuális leckét. A fejezeteket úgy írtuk meg, hogy kezdők számára minden fontos információt tartalmazzanak, de rövidek és könnyen érthetőek legyenek.

Lehetőséged van arra is, hogy egyben megkapd az egész leckesorozatot. Ha ezt választod, nem kell várnod az e-mailekre és egy szépen összeszedett dokumentumban kapod meg az összes leckét. Összesen 48 fejezetre tagolódik a KriptoSuli, amit nagyjából 3 óra alatt át tudsz olvasni. A KriptoSuli ára 6600 Ft (19.99 EUR).

Erre a linkre kattintva kiválaszthatod a neked tetsző lehetőséget: az ingyenes e-mail kurzust vagy a KriptoSuli oktatóanyagát egyben!

Ha inkább egyben megvásárolnád, válaszd ki a „Megveszem a teljes tanfolyamot egyben” lehetőséget. A tovább gomb megnyomásával a fizetési oldalra kerülsz, ahol bankkártyával és PayPal-al is tudsz fizetni. Vásárlás után az oldalunkon letölthetővé válik a KriptoSuli egy PDF dokumentumban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img