Mondd meg te, hogy melyik coin kerüljön fel a Binance kínálatába

spot_img

Hiába, a folyamatos innováció fontos része a sikernek, jól tudja ezt a Binance is, akik sok kriptopénztőzsdével szemben nem önkényesen döntenek arról, hogy melyik coint, tokent veszik fel kínálatukba, hanem – részben legalábbis – felhasználóikra bízzák a kérdést.

Hamarosan ismét szavazás indul, hivatalos nevén: Binance Community Vote. Két projekt mérettetik meg a közösség kegyeiért vívott harcban, némi “motivációt” is bevon a rendszerbe a Binance, amelyik coin nyer, a projektgazdák azzal a kriptopénzzel jutalmazzák a közösséget.

Most a NEW és a DREP került szembe egymással, minden bizonnyal mindkét kriptopénz életében óriási fordulatot jelenthetne, ha felkerülhetnének a Binance kínlatába. 86 000 000 DREP és 134 000 000 NEW kerül kiosztásra a felhasználók között, annak függvényében, hogy melyik nyer.

Fontos tudni, hogy BNB-re van szükségünk ahhoz, hogy szavazhassunk, minél több BNB van az egyenlegünkönk depozitként, annál több szavazattal rendelkezünk, persze nem a végtelenségig él az egyenes arányosság. Ahhoz, hogy legalább egy szavazattal rendelkezzünk minimum 50 BNB-t kell tartanunk, ötvenesével kapunk újabb és újabb szavazatokat, egészen ötszázig, ami egészen pontosan 50 vote-ot, vagyis szavazatot “ér”.

Aki többet szeretne tudni erről a két projektről, az a DREP-ről itt olvashat bővebben, sarokszámokat, általános bemutatkozót egyaránt, a “közösség alapú” gazdaság kialakítását zászlajára tűző Newton-ról pedig itt.

A következő szavazás cikkünk megjelenésekor 19 óra múlva kezdődik, ezzel együtt érdemes megtekinteni a Binance új cashback ajánlatát, a Kripto Akadémia meghívó linkjével regisztráló kereskedők a jutalék 20%-át visszakapják. Ehhez ezen a linken keresztül kell regisztrálnod a Binance-re. Érdemes ezeket a lépéseket megtenni, hiszen a BNB-vel és a Kripto Akadémia linkjével együtt közel felére csökken a kereskedési költséged!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img