Akinek fodrászra sincs ideje a kriptopénzek miatt

spot_img

Azok, akik hosszabb ideje dolgoznak a kriptopénzek piacán, már szinte semmin sem lepődnek meg, számos fura szerzet van ezen a területen. Most Changpeng Zhao, a népszerű kriptopénztőzsde, a Binance első embere árult el valami furcsát, legalábbis szokatlant:

saját maga vágja a haját a kriptopénz guru, hogy időt spóroljon.

Ahogy azt a Twitter bejegyzésében kifejtette, a hajvágás túlságosan költséges ami az időigényt illeti, ezért csinálja saját maga öt perc alatt, ahelyett, hogy hatvan percet töltene azzal, hogy elmegy egy fodrászhoz. Hiába, aki egy innovatív, komoly nagy céget vezet, annak minden percet meg kell becsülnie, hiszen rengeteg időt, és energiát emésztenek fel a menedzsment folyamatai. Azt azért ő is hozzátette, hogy ennek megfelelően “minden nap béna frizura nap van”, de ez “nem is érdekelhetné kevésbé”.

Nemrég különleges akciót hirdettünk a Binance kapcsán, a Kripto Akadémia meghívó linkjével regisztráló kereskedők a jutalék 20%-át visszakapják. Ehhez ezen a linken keresztül kell regisztrálnod a Binance-re. Érdemes ezeket a lépéseket megtenni, hiszen a BNB-vel és a Kripto Akadémia linkjével együtt közel felére csökken a kereskedési költséged!

Sikeres kereskedést és ahhoz méltó frizurát kívánunk minden olvasónknak! Ha azonban szeretnél egy kicsit tanulni a kereskedésről, mielőtt belevágnál, akkor iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatra, rövid, tartalmas anyagainkból megtanulhatod a legfontosabb fogásokat, ezek segítségével sikeres, nyereséges kereskedővé válhatsz!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img