Kereskedési Tippek: a decemberi eredmények

spot_img

Kereskedőink decemberben és a karácsonyi szezonban sem álltak le a kereskedéssel, a grafikonok mustrázásával és a tippek, szignálok szolgáltatásával.

Legjobban teljesítő kereskedőnk ezúttal Balage lett, aki 15,05%-os nyerességel zárta a decembert. Az ő kereskedéseit részletesebben az alábbi táblázat listázza:

Balage eredményei, 2019 december

Balage legnagyobbat a STRAT / BTC páron nyerte, ahol elfogta a STRAT altcoin növekedését, amikor az 0,00003580 BTC-ről 0,00004964 BTC-re emelkedett. Ezzel 38 százalékos profitot nyert egyetlen páron.

Cointhunter eredményei, december

Cointhunter és Paszta (aki már Clockwork néven fut), decemberben gyengébb hónapot zárt, de a veszteségeik minimálisak voltak, -0,05 ill. -1,84 százalékkal.

Paszta (Clockwork) eredményei, december

Hogyan lehetsz te is nyereséges?

Először gyere fel a Discord szerverünkre. A Discord egy kényelmes és népszerű csetprogram, aminek webes és mobilos verziója is van. A Kripto Akadémia Discord szerverén majdnem 1500 tag található, ezzel mi vagyunk az ország legnagyobb kriptós közössége, ahol mindig találhatsz beszélgetőpartnereket.

Itt vannak a kereskedőink is, Balage, Keny, Cointhunter, Clockwork, Nightvision, Tracyer. Mindegyikőjüknek van egy csetszobája, ahová posztolják a kereskedési tippeket. Ezekhez előfizetés után férhetsz hozzá.

Hogyan kell lemásolnom az ő kereskedéseiket?

Ha látsz egy új tippet valamelyik kereskedő szobájában, menj fel a tőzsdére és tedd meg a kereskedést a megadott adatok alapján. Ezt egyelőre kézzel kell csinálnod. Ha úton vagy, vagy nem ülsz a géped előtt, sokat segíthet, ha letöltöd a Discord mobilos verzióját és beállítod, hogy mindig kapj értesítést a kereskedőktől. Ma már a tőzsdéknek is vannak jól működő mobilos applikáció, ezeket is érdemes letöltened és magadnál tartanod.

A kereskedők nagyrészt a Binance-en kereskednek, de egy tőkeáttételes tőzsdére is szükséged lesz, ehhez a BitMEX-et ajánljuk.

A kereskedők lemásolása napi 15-20 percedbe fog kerülni, de az eredmények láttán ne legyen kétséged, hogy megéri:

Mennyire teljesítenek jól a kereskedők?

Lássuk legrégibb és legaktívabb kereskedőnk, Balage eredményeit tavalyról:

február és március: +61,65%

április: -2,55%

május: +27,58%

június: +10,43%

július: +57,89%

augusztus: -3,06%

szeptember: +29,95

október: +3.25%

november: +21,5%

december: +15,05%

Mit is kapok pontosan?

Egy kereskedési tipp, vagy kereskedési szignál általában így néz ki:

Először is megkapod, hogy milyen páron kereskedj. A fenti példán az EVX/BTC pár. A kereskedő leírja neked, hogy milyen áron érdemes beszállni: itt pl. 0.00011750 BTC és 0.00012000 BTC között ajánlott. A kockázat kezeléséről is gondoskodunk, a stop-loss-t állítsd be az ajánlott 11200-re. Az első célárad – amin majd eladod, legyen 0.00015100 BTC, a második 0.00018000 BTC.

Az, hogy ki mennyit kereskedik, változó. Egy hónapban egy kereskedő valahol 10 és 25 közötti kereskedésbe lép be, vagyis naponta általában egy kereskedésed lesz. Lehetnek napok, amikor három lesz, lehetnek napok, amikor egy sem.

Mit kapok még?

  • Magyarország legnagyobb és legaktívabb kriptopénzes közössége itt van nálunk: beszélgess a kriptoról, kérj tanácsot vagy véleményt egy-egy kereskedési ötleted kapcsán
  • Rendszeres élő streameket és élő beszélgetésket tartanak a kereskedők
  • Mindig aktuális beszélgetések a piac friss helyzetéről
  • Kereskedőink aktívan jelen vannak a Discord szerver életében, bátran beszélgethetsz velük.

Az egy hónapos előfizetést már 20 euróért (6600 Ft) megkapod.Ha csak 200.000 forintos számlával kezdesz kereskedni, csak a decemberi nyereségeddel már elég pénzt gyűjthettél, hogy a következő fél évre megkapd a tippeket.

A három hónapos előfizetés még olcsóbb, ott három hónap alatt 10 eurót (3300 Ft) spórolsz, fél éves előfizetés esetén pedig már másfél havi előfizetés árát megtakaríthatod.

Ha erre a linkre kattintasz, átkerülsz az előfizetés oldalunkra, ahol kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb csomagot. Kripto Akadémia és Discord regisztráció szükséges. Töltsd ki az űrlapot, majd válassz fizetési módot. PayPal-al vagy bankkártyával is tudsz fizetni, de Bitcoint is elfogadunk. A sikeres fizetés után általában fél munkanapon belül megkapod a VIP státuszt a Discord szerverünkön.

Itt a kiváló alkalom, hogy kipróbáld: ha előfizetés után 10 napon belül jelzed nekünk, hogy ez mégsem neked való, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a pénzed.

Fizess elő most! Találkozzunk a Kripto Akadémia Discord szerverén!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img