Árfolyam widgetet kerestünk, bitcoint találtunk

spot_img

A hétvége elérkeztél könnyedebb tartalommal jelentkezünk, történt ugyanis, hogy szerkesztőségünk egyik tagja egy beágyazható árfolyam widgetet keresett, ahogy az lenni szokott nem talált olyat, ami tetszett volna, ami tetszett, az pedig pont azt nem tudta, amit. Keresgélés közben azonban az egyik váltóról kiderült, hogy bizony már rutinszerűen tartalmazza a bitcoint a világ vezető, és kevésbé ismert pénznemei mellett.

A currencyrate.today-ről van szó, kellemes meglepetést jelentett a felfedezés. Hogy a dolognak mekkora jelentősége van, azt mindenki ítélje meg maga, de azzal valószínűleg senki sem vitatkozna, hogy az elterjedés apró lépések sokaságából áll. Hasonló jelentőségű lehet ez a “felfedezés” ahhoz, hogy az Excel friss verziójában már a Bitcoin is jelen van saját symbol-al:

Mondd el egy komment formájában, hogy mekkora jelentőséget tulajdonítasz ennek a hírnek, ha pedig most szeretnél elkezdeni tanulni a kriptopénzekről, vagy bővítenéd a tudásod, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatra!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img