Felfutóban a Bitcoin árfolyama, ne maradj le róla!

spot_img

A legnagyobb és legnépszerűbb kriptopénz, a Bitcoin újra felfutóban van. Pár nappal ezelőtt érte el újra a 10 000 dolláros határt, amin jelenleg is mozog. Elemzők szerint az árfolyam a májusi feleződés nevű eseményt megelőző mánia hajtja fel. Májust elején ugyanis az a Bitcoin mennyiség, amit a bányászok bányászással nyernek, el fog feleződni. Eddig a bányászok 12 Bitcoint tudtak kibányászni 10 percenként, ez most ezentúl 6-ra fog visszaesni.

A bitcoin mellett az altcoinok emelkedésére is számítani lehet. Ha még most nyereséget akarsz lefölözni ezen a pozitív hangulatú piacon, akkor nem árt, ha elkezded megtenni pozícióidat a PrimeBit tőzsdén. A PrimeBit-en ugyanis a piac legmagasabb tőkeáttételes lehetősége vár, 200X-es leverage-el. A 200-szoros tőkeáttétel miatt a legjobbat lehet kihozni egy minimális összegű fedezetből is. A rendkívül alacsony, 0.5%-os fedezeti követelmény már elég arra, hogy 50 dolláros letéttel akár 10 000 dolláros méretű pozíciót nyiss.

A tőkeáttételt pont erre találták ki: kevesebb pénzzel tudsz nagyobb pozícióba lépni. Ezzel a lehetséges profitod is annyival magasabb lesz. De vigyázz, ha lefelé indul meg az árfolyam, kevesebb mozgástered lesz és nagyon könnyen elveszítheted a fedezeted . Mielőtt élesben is elkezdenéd, próbáld ki a demószámlát, ahol kapsz 1 BTC-t, hogy a kezelőfelületet és a terveidet tesztelgesd. A PrimeBit alatt a jól ismert globális pénzügyi kereskedési szoftver, a MetaTrade 5 dübörög, aminek ismerete szinte kötelező mindenkinek, aki a piacokkal foglalkozik.

Általánosságban a legjobb stratégia ha nagyobb tőkével és kevesebb tőkeáttétellel kereskedsz, így több pénzzel tudsz kevesebb kockázatot vállalni.

A PrimeBIt másik előnye, hogy nincs biztosítási alap, mint a legtöbb kriptotőzsdén. A rendszer mindig a kereskedők számára elérhető lehető legkedvezőbb módon zárja le a vesztes trédeket a csődáron, ahelyett, hogy a likvidációs ár és a csőd ár (bankruptcy price) közötti résből gyűjtené a tőzsde az alapba a pénzt. Ha fennáll a negatív egyenleg kockázata, a pozíció automatikusan lezárul.

Próbáld ki a PrimeBit-et most, ahol pár kattintással ,egyetlen e-mail cím megadásával is el tudod kezdeni a kereskedést. Ha nem vagy biztos a dolgodban, kísérletezhetsz demó számlával is.

A Valentin-napra való tekintettel a taker jutalékból 20% kedvezményt enged a PrimeBit, vagyis minden market ordered 20%-kal olcsóbban rakhatod meg a tőzsdén. Nincs minimális beutalási kötelezettség, ezért bármekkora összeggel elkezdheted.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img