EURO 2020: az UEFA digitális jegyekkel és blokklánccal veszi fel a harcot a jegyüzérek ellen

spot_img

Az UEFA tegnap jelentette be, hogy a 2020-as Európa-bajnokság mérkőzéseire szóló jegyek eredetiségét egy blokklánc alapú mobilalkalmazás segítségével fogják ellenőrizni. A szervezet az 51 meccsre kibocsátott, 2.5 millió belépő közül, egymilliót kíván értékesíteni az appon keresztül, ami csak a meccs kezdete előtt, a stadionok közelében fogja felfedni a belépésre jogosító QR-kódokat.

Az UEFA letiltotta az app működését magyarázó videó beillesztésének a lehetőségét. Ezt erre a linkre kattintva tekinthetitek meg.

Minden szurkoló, aki 2019 decembere után vásárolta meg a jegyét, csakis ezen az alkalmazáson keresztül, elektronikus formában lesz képes annak felhasználására Az UEFA EURO 2020 app májustól lesz letölthető az Android és iOS alapú készülékekre.

Ha nem akartok lemaradni az Európa-bajnokságról szóló legfrissebb hírekről, információkról, és szeretnétek profitálni is a nyári torna, vagy akár a ma folytatódó Bajnokok Ligájának összecsapásaiból, látogassatok el a magyar sportfogadók otthonába, a hathárom.com-ra , vagy cseteljetek más sportrajongókkal az oldal Discord csatornáján.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img