Érdemes lesz odafigyelni a friss munkanélküliségi adatokra

spot_img

Az elmúlt hetekben a bitcoin több alkalommal is reagált az amerikai gazdasággal kapcsolatban tett fontos bejelentésekre és elképzelhető, hogy néhány órán belül ismét így fog tenni. Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma magyar idő szerint 13:30-kor fogja nyilvánosságra hozni az ország legfrissebb munkanélküliséggel kapcsolatos adatait.

A következő képen a legnagyobb amerikai pénzintézetek erre vonatkozó becslései lettek feltűntetve és amint látható, még a legoptimistább változat szerint is rekordokat dönthet azoknak a száma, akik az elmúlt napokban veszítették el az állásaikat.

Kék színnel: hány új ember regisztrálta magát álláskeresőként az előző jelentés közzététele óta. Piros pontok: a délutána adatokra vonatkozó előrejelzések

Néhány órával ezelőtti hír, hogy Kalifornia kormányzója szerint már egyedül az ő államában túllépte az egymilliót a március 13-i tőzsdei összeomlás óta regisztrált friss munkanélküliek száma, miközben a múlt héten még csak 285 000 regisztrált álláskeresőjük volt. Ez alapján a fenti, egész országra becsült milliós számok is alacsonynak tűnhetnek.

Kanadában, ahol szintén rendszeresen tesznek közzé ezzel kapcsolatos jelentéseket, ugyancsak kiugró számokat jósolnak az elemzők

Aki tehát szeret kereskedni, annak kora délután érdemes lesz odafigyelnie, hogy a kriptopiac reagál-e a statisztikák közzétételére.

Update: 3 millió ember vált munkanélkülivé az elmúlt héten. – Portfólió

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img