Már több mint négymillió forintot juttatott kórházaknak a Bitcoinadomany.hu

spot_img

Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, a koronavírus-járvány kapcsán a hazai kriptopénz közösség is összefogott, megszületett a Bitcoinadomany.hu, melynek keretében kriptopénzekkel adakozhatunk, hogy segítsük a kórházak hősies dolgozóit.

Az eddigi kiutalásokat itt követhetjük nyomon, jól látszik, hogy már bő négymillió forinttal segítettek különböző intézményeket, ezek között van a Heim Pál Kórház Fejlesztéséért Alapítvány, a Szent Imre Kórház Fejlesztési Alapítvány, a Szent János Kórház összefogás a dolgozókért alapítvány, és a Szent László és Szántó István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány.

Ami a különböző kriptopénzekben érkezett adományokat illeti, a BTC-ben érkezettek itt követhetőek nyomon, jól látszik, hogy már több mint 0,634 bitcoin érkezett, az ethereum alapú adományokat pedig itt látjuk, 2,74-nél járnak. A szervezők, a Coincash, a Mr Coin és az Inlock nem véletlenszerűen választják ki a kedvezményezett kórházakat, folyamatosan figyelik, hogy pontosan hol dolgoznak a járvány elhárításán.

Koronavírus: kriptovaluta adománnyal a hazai egészségügyi dolgozókért

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img