10 milliárd forintos profit után, erre számít egy vezető bitcoin kereskedő

spot_img

Óvatosságra intette követőit JOE007, a Bitfinex vezető kereskedője, aki messze kiemelkedik az oldalon a nyereségességi adataik nyílvánosságra hozatalát engedélyező traderek rangsorából. J7 az idei évben már ~10 milliárd forintot kereskedett össze magának.

  • Január: + $6 038 841
  • Február: + $2 058 225
  • Március: + $20 135 919
  • Április (eddig): + $3 968 873

A Bitfinex márciusi leaderboardja

JOE szerint még csak a gazdasági sokk első hullámán vagyunk túl. Több ilyenre számít, amik szép lassan felőrlik majd az embereket, mert az újabb eséseket időről-időre lelassító korrekciók hiú reményeket fognak kelteni bennük.

A nagy gazdasági válság és a koronavírus-járvány utáni visszaesés összehasonlítása

J7 nagyot kaszált a márciusi összeomlás során, ami tweetjeit visszaolvasva már korántsem meglepő, egy ideje ugyanis már számított valami hasonlóra. Ezzel kapcsolatban többször is megemlítette, hogy szerinte a Binance, Huobi és OKEx trió forgalma, és az emelkedő BTC árfolyam mögött valójában csak fantom pénz áll, amire hamarosan minden trader rá fog döbbenni.

Arra a kérdésre, hogy az akkoriban még emelkedő bitcoin tekintetében milyen mértékű korrekcióra számít, azt válaszolta, hogy a rendszerben lévő valós pénz nélkül, csakis a teljes összeomlást tudja elképzelni.

Ezzel kapcsolatban a hétvégén egy képet is megosztott, ami szerint a márciusi pánik kitörésének első pillanataiban a Bitfinex volt az egyetlen tőzsde, ami a legkritikusabb percekben is végig likvid tudott maradni és képes volt kiszolgálni az itt tradelő kereskedőket

“Amikor szar kerül a ventillátorba, tudd hogy kire számíthatsz. Hát tutira nem azokra a kísértetjárta tőzsdékre, amiket csak a marketing és néhány ismert név tart össze.”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img