LINK és BAT rally a tőzsdei listázás hírére

Megosztom

Az eddig eléggé konzervatív kínálatáról ismert Gemini kriptotőzsde hamarosan jegyezni fogja a LINK, a BAT és az OXT kriptopénzeket is. A hír azért jelentős, mert az amerikai hivatásos befektetők számára így egy teljesen szabályozott forrásból, először válnak elérhetővé a fent említett coinok.

Más kérdés, hogy mekkora lesz az érdeklődés irántuk: a LINK-et szereti a mainstream vonal is és kriptós alapkezelők is nagyrészt ígéretes projektként szokták ajánlani a befektetőiknek. A Brave böngésző egy szintén ígéretes projekt és az igény is ott van a piacon egy privacy fókuszú böngészőre, azonban a coinok árfolyama és a termék sikere között nincs egyértelmű összefüggés. Az OXT egy relatíve ismeretlen feltörekvő, lényegében egy olyan peer-to-peer piactérről van szó, ahol VPN szolgáltatók versenyezhetnek egymással. Az OXT tokeneket hálózati szávszélesség vásárlására lehet fordítani.

A LINK már megkezdte a rallyt és a nagyjából 17%-ot erősödött a bevezetés hírére a BTC ellenében.

A BAT grafikonja is hasonlóan néz ki, bár ott a bejelentés még hétfőn megtörtént.

Mindkét esetben a kékkel jelölt vonalat lesz érdemes figyelni, ha alulról áttöri az árfolyam, akkor további magasságokat nézhetünk meg. A LINK, a BAT és az OXT kereskedése is április 24-én kezdődik.

Az OXT/USD grafikonján egyelőre nem látszik a hatás, bár USD ellenében csak a Coinbase-en elérhető. Bitcoin ellenében csak Bittrex-en trédelik, de a TradingView nem tölti be az ottani árakat.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel