$ALEX: az első emberi ICO

Megosztom

20 000 dollár értékben értékesítette saját tokenjeit a 23 éves Alex Mashmej, akinek több Ethereumot népszerűsítő vállalkozása is van. Saját tokenek alatt jelen esetben nem csak egy újabb ICO-t értünk, hanem egy olyan kriptopénzt, aminek értékét konkrétan a kibocsátó személye biztosítja.

Az ALEX tokenek tulajdonosai a következő három évben megkapják Alex jövedelmének 15%-át, a coinokkal pedig kereskedhetnek is az egyik legnagyobb likviditású decentralizált tőzsdén, az Uniswapon. Az értékesítés éppen a napokban fejeződött be, a pénzt alig egy hét alatt 29 résztvevő dobta össze,

https://twitter.com/AlexMasmej/status/1249391273070473221?s=20

Ami egy emberi ICO-t megkülönböztet egy hagyományos befektetéstől / pénzgyűjtő akciótól (például egy Kickstarter kampánytól), az a kripto által biztosítható likviditás. Itt nem egyszerűen csak odaadhatjuk a pénzt és reménykedhetünk a legjobbakban, hanem ahogy telik az idő, a kibocsátó hozzáállása és teljesítménye alapján eldönthetjük, hogy még nagyobb részesedést szerezzünk-e magunknak belőle, vagy inkább túladjunk a részünkön, ami egy korábban még nem látott csavart adhat az ilyen akcióknak.

A koronavírus-járvány világszerte sok, korábban tabunak vélt falat döntött le, például ma már tucatnyi ország tervezi bevezetni, vagy már vezette is be az eddig sokat bírált és lehetetlennek tartott állami alapjövedelmet. Ez a paradigmaváltás termékeny talajt biztosíthat a legkülönfélébb társadalmi és pénzügyi kísérleteknek, például a személyes finanszírozás új formáinak. Kíváncsian várjuk, hogy mások is követik-e majd Alex példáját. Ti nyitottak lennének arra, hogy a pénzeteket mondjuk ne egy kriptós startupba, hanem egyetlen konkrét emberbe fektessétek?

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel