Binance Coin a Brave-ben!

spot_img

A Binance és a Brave két CEO-ja tegnap tartott egy élő stream-et, amiből érdekes részletek derültek ki a két cég együttműködéséről.

A legfontosabb fejlemény, hogy azon dolgoznak, hogy a Brave kezelni tudja a Binance Coin-t és azt jutalomként integrálhassák a Brave Rewards rendszerébe. A Brave Rewards a Brave egyedi megoldása, aminek hála a felhasználó kriptopénzekhez juthat (amit eddig csak a BAT token jelentett), ha reklámokat néz.

A BNB coin mellett a Binance saját stabilcoinját, a BUSD-t is integrálni fogják, ezt is valószínűleg megkapja majd a Brave Rewards.

CZ-ék azt is elárulták, hogy a jelenleg is Brave-ben működő Binance widgetbe hamarosan több kriptopénz lesz elérhető.

Brendan Eich, a Brave feje arról is beszélt, hogy koránt sem fontosak a kriptopénzek minden Brave felhasználónak. Április végére a Brave már majdnem elérte a 14 millió aktív havi felhasználót, viszont csak a 12%-uk csatlakozott a Brave Rewards rendszerbe. Ez összesen 1,7 millió felhasználót jelent. Azt is hozzátette, hogy amíg csak desktop verzió létezett a Brave-ből, ez a százalék sokkal magasabb volt.

Eich elmondta, hogy a Brave Rewards terjeszkedése megkezdődött Dél-Amerikában is. Magyarországon a Brave Rewards programja még mindig nem elérhető, de addig a Brave böngésző minden egyéb funkciója tökéletesen működik, beleértve a 2,5 dolláros első indítás után járó BAT ajándékot is. Szerezd meg az ajándékot a böngésző letöltésével.

A teljes live stream megnézhető itt:

https://twitter.com/cz_binance/status/1257535203016241154

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img