Buborékkal a fejünkön élhetünk tovább

Megosztom

Vannak fafejű emberek. Vannak nehézfejű emberek. Vannak, akik a homokba dugják a fejüket. A vírus után, vagy egy következő járvány során pedig az is lehet, hogy lesznek buborékfejű emberek is, legalábbis ezt kínálja a VYZR névre keresztelt cég, bátran mászkálhatunk majd a világban, ha fejünkre húzzuk az alábbi szerkezetet:

A bemutatkozó oldaluk itt tekinthető meg, úgy tűnik nincs olyan váratlan helyzet, amire ne ugrana rá egy élelmes vállalkozó. Külön figyelemre méltó, hogy még egy kis infografika is helyet kapott, a gyengébbek kedvéért legalább az alapokat megtudhatjuk, kiderül, hogy miért jó ilyet hordani:

Fantasztikus! Az is kiderül, hogy a cél “megvédeni önmagunkat, és mindenkit magunk körül”, igazán nemes cél, remekül hangzik. Az persze más kérdés, hogy ki akarna a fenti fotón látható módon kolbászolni például Budapest utcáin, de persze ez ízlés kérdése.

Aki attól tart, hogy esetleg sok helyet foglalna, így kényelmetlen lenne le-föl fenni, annak nincs miért aggódnia, hiszen alig kisebb, mint egy túlméretes strandlabda. Fontos, hogy a levegőt természetesen tisztítja, szűri számunkra, így bátran besétálhatunk akár egy koronavírus osztályra is, nem fogunk megbetegedni. Feltéve, hogy valóban működik a szerkezet.

Reméljük, hogy nem lesz szükségünk erre az eszközre, viszont egy komment formájában várjuk olvasóink véleményét, te hordanád? Markánsabb személyiségeknek pedig ezt a kérdést tesszük fel: ha választanod kellene a halál, és a fenti szerkezet között, melyikre esne a választásod?

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel