Jön az Antminer T19

spot_img

Úgy tűnik sem a felezés, sem a piac 2017 óta tartó – és talán most megszakadó – medvetrendje nem állíthatja meg a bitcoin bányászat piacát, legalábbis ebben bízik az egyik legnagyobb gyártó, a Bitmain, hiszen új eszközt dobnak piacra. Új ASIC érkezik tehát, lássuk, hogy mit kell tudnunk róla.

A június elsején, vagyis ma tett bejelentés itt látható, maga a gép pedig a webshopban vehető meg, itt. 84 terahash / sec, 3%-os hibahatár, illetve 37,5 joul / terahash energiafogyasztás jellemzi, június 21 és 30 között kezdik meg az első vásárlások postázását. A használt chipek ugyanazok, mint az S19 és az S19 Pro esetében, azonban új tápegység és firmware került bele.

Nem sokkal azt követően érkezett ez a bejelentés, hogy az egyik előző modellel, az S17-el sok baj volt, a cég közleménye szerint már felvették a kapcsolatot a pórul járt ügyfelekkel. Ha szeretnél többet tudni a bányászatról, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, ha pedig már kereskednél, akkor csatlakozz Discord csatornánkhoz, ahol napi tippekkel várnak szakértőink!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img