A Kripto Akadémia érme szépségversenyének eredményhirdetése

spot_img

Ahogy pár hónappal korábban a bankjegy szépségverseny, úgy most az érme szépségverseny is kifejezetten jól sikerült, sokan járultatok hozzá az “esemény” sikeréhez egy-egy érme beküldésével, pontosabban feltöltésével. Ami azt illet, egy-egy “pályázó” kifejezetten meglepő volt, úgy tűnik számos kincs lapul olvasóinknál. De hosszas bevezető helyett inkább lássuk a top 3 versenyzőt, méghozzá pontos mikron nyereményükkel együtt!

Keressük a legszebb érmét, 1000 mikronnal jutalmazzuk!

Első helyezett: hbalazs2018, aki egy egészen különleges, ovális alakú érmével indult, mely 2 dollár névértékű, Erzsébet királynét ábrázolja egyik oldalán, másikon pedig egy szerkesztőségünk által még sosem látott megoldást, egy gyík arcának kialakítását. Minden bizonnyal ritka, egészen érdekes darab, gratulálunk a győztesnek!

Niue szigete itt található, a gyík minden bizonnyal egy itt honos, ritka állat:

Második helyzett: holtversenyben Tomi és ktv007, illetve ismét hbalazs2018, Tomi egy gyönyörű magyar emlékérmével pályázott, mely nemzeti himnuszunknak állít emléket, ktv007 pedig egy igazán tetszetős, izlandi érmével, mely egyszerű, ám esztétikus kialakításával mindenkinek elnyeri a tetszését, aki egy kicsit is érdeklődik a numizmatika iránt, hbalazs2018 pedig egy szinte lélegzetelállító szépségű emlékérmével, mely Egyenlítői-Guineáról származik:

Harmadik helyezett ismét hbalazs2018 egyik érméje, illetve szintén holtversenyben kafm egyik érméje is, utóbbi versenyző egyetlen kommentben két különböző érmét is feltöltött, ám mivel a kommentekre érkező kedveléseket vesszük figyelembe, így érvényes a szabályzat szerint a szereplése, azt persze nem tudjuk, hogy a közösség az 1992-es, spanyolországi olimpiát megörökítő, vagy a valamely észak-afrikai országból, feltehetőleg Tunéziából érkező érmét díjazták-e:

Mielőtt arról írnánk, hogy ki és pontosan mennyi mikront nyert a versenyben, be kell mutatnunk még egy pályázót, ami nem jutott be ugyan a top 3-ba, azonban annyira különleges, hogy muszáj említést tennünk róla. Kempelen Farkas zseniális feltaláló az ezerhétszázas években, tehát még bőven az elektromos áram hétköznapi megjelenése előtt készített többek között “beszélőgépet”, leghíresebb alkotása pedig a sakkozógép, aminek emlékére az alábbi gyönyörű érme készült:

Kempelen beszélőgépe levegő áramoltatásával működött, a fa szerkezetben kialakított nyílások, terelők az emberi hangra emlékeztető rezgéseket állítottak elő a levegőben, ezzel megdöbbentve a hallgatóságot. A sakkozógép azonban a páratlan találékonyságú “robotmozgáson” túl egy élő embert is rejtett a gyomrában, aki tükrök, rések segítségével tájékozódott a játszma állásáról, majd a szerkezetet mozgatva azt az illúziót keltette, hogy a török alak döntött, és lépett.

Gőzgépeket is alkotott, foglalkozott filozófiával, matematikával, fizikával is, mindemellett rézmetszeteket is készített. De most lássuk a pontos nyereményeket, arra kérjük a díjazottakat, hogy az info kukac kriptoakademia pont com címre küldjék el Mikron tárcájuk címét, a következő nyeremények átvétele érdekében:

  • hbalazs2018: 1000 MIK az első helyezésért, 750 MIK a második helyezésért, 500 MIK a harmadik helyezésért, így összesen 2250 MIK illeti meg.
  • Tomi: 750 MIK a második helyezésért.
  • ktv007: 750 MIK a második helyezésért.
  • kafm: 500 MIK a harmadik helyezésért.

Gratulálunk a győzteseknek, kérjük, hogy küldjétek nekünk Mikron címeiteket! Köszönjük mindenkinek a részvételt, gyönyörű magyar, és egyéb érmék érkeztek még, érdemes mindet megnézni, itt látható az összes.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img