Rekord égetés és közelgő IEO a Binance-en

spot_img

A Binance tegnap befejezte a 12. BNB coin égetését. A legnépszerűbb kriptotőzsde azt mondta hogy ez volt a valaha rögzített legnagyobb égetés a tőzsde történetében.

Összesen 3,47 millió BNB tűnt el örökre, ami dollár értékben nagyjából 60 milliót jelent.

A Binance eddig 23,6 millió BNB tokent égetett el története során, ami a teljes készlet 11.8%-a. A tervek szerint az égetések addig fognak folytatódni, amíg a készlet felét megsemmisítik.

A Binance egy ideje a trading volumen alapján égeti el a BNB-ket. A spot tőzsde volumene az előző negyedévhez képest 4%-al visszaesett, de a volumen tekintetében még mindig a negyedik legjobb eredményét produkálta amióta létezik.

A szekeret továbbra is a Futures tőzsde húzza, aminek a volumene az első pénzügyi negyedévhez képest 68%-ot emelkedett a másodikra. Dollárban ez 157 milliárdról 263 milliárdra való jó emelkedést jelent.

Nemcsak az égetés, hanem a nemrég bejelentett új IEO is jó hatással van a BNB árfolyamára. A Binance Launchpad által levezetett új ICO-ról még nem árultak el semmit, azon kívül,hogy hamarosan érkezik. Az IEO várakozások rend szerint egy kicsit megtolják az árfolyamot.

/cryptopotato, theblock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img