Jön a Bitcoin PayPal-ra

Megosztom

A fizetési szolgáltatások nagy öregje, a PayPal pár hét múlva bemutatja saját platformján a kriptopénz vásárlások és eladások funkciót. A következő évben a Venmo-n, a PayPal által birtokolt, fiataloknak szóló pénzügyi platformon is bemutatkozhat.

Ezek az információk már nem pusztán pletykák, egyenesen a PayPal-tól származnak. Az elnök és vezérigazgató Dan Schulman mondta el egy interjúban.

Az amerikai felhasználók már a következő néhány hétben adhatnak és vehetnek kriptopénzeket a PayPal-on keresztül. A nemzetközi terjeszkedés és a Venmo integráció pedig 2021 első félévében lesz esedékes.

Már évek óta pletykálnak arról, hogy a PayPal felkarolja a kriptopénzeket. Legutóbb egy hónappal ezelőtt, belsős források szellőztették meg, hogy hamarosan tényleg sor kerülhet erre és úgy tűnik igazuk volt a Coindesk forrásainak.

A PayPal integráció azért óriási dolog, mert 346 millió aktív userhez jut el a Bitcoin és más kriptopénzek egyszerű adása, vétele vagy a velük történő fizetés. Azt meg kell jegyezni, hogy a kriptopénzes vásárlások minden esetben dollárban (vagy kéősbb a helyi valutákban) lesznek könyvelve, a kereskedők nem fognak coinokat kapni.

A PayPal megszerezte az engedélyt a New York-i pénzügyi felügyelettől: ugyanakkor ez egy feltételes engedély és addig tart, amíg a cég a Paxos-szal együtt tud működni a fizetések technikai megvalósításban. A várakozások szerint a PayPal később egy önálló licenszet szerezhet majd, azonban egyelőre a Paxos fogja biztosítani a piacokhoz való hozzáférést, a likviditást, de még a technológiai és a jogi hátteret is.

/reuters/

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel