Demószámlával valódi nyeremény: csatlakozz a PrimeBit $5000-os versenyéhez

spot_img

Hivatalosan is elindult a PrimeBit új kereskedési versenye, a PrimeBit Demo Trading Contest. A verseny célja, hogy valós tőke kockáztatása nélkül nyerj betekintést a kereskedés világába – miközben valódi nyereményért is jó eséllyel indulhatsz.

Hogyan tudsz csatlakozni a versenyhez?

Nagyon egyszerűen. Menj fel a verseny oldalára és regisztrálj az e-mail címeddel. A bejelentkezés után már ott is lesz a számládon az az 5000 dollár, amit a versenyben használhatsz. Ez nevezik demo fund-nak, vagyis demó tőkének és ezzel a tőkével kell versenyre kelned.

A versenyben az nyer, aki a legtöbb profitot tudja felhalmozni a kiinduló 5000 dolláros demótőkéből. A verseny november 15-ig tart. A versenyen akkor is indulhatsz, ha egyáltalán nem küldesz be valós pénzt a tőzsdére, így valódi kockázatot nem hordoz a játék.

Ezeket nyerheted

A verseny végével a PrimeBit sorba rendezi a szereplőket az alapján, hogy mekkora nyereséget tudtak elérni az 5000 dolláros demószámlával.

A legjobb helyezettek között 5000 dolláros (immár valódi dollárra kell gondolni), nyereményalapot osztanak szét.

A legjobb kereskedő 1000 dollár jutalomban részesül. A top 50 helyezettnek pedig összesen 3500 dollárt osztanak szét.

Ezen felül még minden héten egy kisebb nyereményalap kerül kiosztásra azok között, akik a heti toplistában jól szerepeltek. Így a 10 héten keresztül tartó játék során összesen 1500 dollárt oszt ki a PrimeBit.

Ezen felül…

Mindenki, aki benevezett a játékra az élő, valós pénzes kereskedési számláján 14 napig ingyenesen, jutalékok nélkül kereskedhet.

Képernyőkép, PrimeBit WebTrader

Remek választás a Primebit, ha Bitcoin, Litecoin és Ethereum határidős szerződések kereskedésére vágysz. Desktopon és mobilon is elérhető a peer-to-peer kereskedési app, ahol 200-szoros tőkeáttétellel kereskedhetsz.

Mi az a demó számla?

A PrimeBit demó számlája egy olyan kereskedési számla, ahol játékpénzzel, demótőkével kereskedhetsz. Ezzel a számlával a teljes kereskedési folyamat ugyanúgy néz ki, mintha csak élő számlával csinálnád. Az árfolyamok valós idejűek, így szabadon és kockázatok nélkül kitapasztalhatod, hogy milyen a kereskedés ezeken a piacokon.

A PrimeBit versenyére való feliratkozás is kockázatmentes, valós pénzt nem veszíthetsz, de tapasztalatot nyerhetsz a kereskedésben. Ha pedig jól teljesítesz, akkor jogosult leszel egy szeletre az 5000 dolláros nyereményalapból.

Regisztrálj most a PrimeBit Demo Trading Contest-re!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img