DeFi fanoknak: tárcán belüli swap a MetaMask-on

spot_img

A múltkor elkészült a token-swapping az egyik legnépszerűbb tárcánál: a MetaMask Walletben ezentúl pár kattintásra tudunk váltani ERC tokenek között.

A MetaMask automatikusan megtalálja neked a legjobb váltási árfolyamot és a legjobb trade kombinációkat. Ezt úgy tudja megtenni, hogy összesíti a decentralizált tőzsdék kínálatát. Ezek közé tartozik az Uniswap, az Airsawp, az 0x API, a 1inch, a Parawsap, a Totle vagy a dex.ag. Gyakorlatilag kiváltható vele az Uniswap és társai és tárcán belül tudsz swapolni, vagyis okos szerződés segítségével váltani.

A legkedvezőbb árfolyamokat is eléd tolja a tárca, emiatt nem kell felmenned a DEX-ekre vagy a DeFi alkalmazásokra és nem kell ott megkeresni azt, hogy melyik adja a legjobb árat. A “Get Quotes” gombra kattintva ezek látható és innen választhatjuk ki a legjobb utat.

Megerősítésre is csak egyszer van szükség, nem kell mindegyik DEX-en megfordult tranzakciót konfirmálni. A MetaMask arról is gondoloskodik, hogy a legolcsóbb gas fee-t fizesd a tranzakció végrehajtásáért. A slippage-t – vagyis a kívánt ár és a teljesült ár közötti különbség toleranciája is beállítható.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img