Több százezer dollárt bukott altcoin befektetésein a Ripple egyik vezetője

spot_img

David Schwartz, az XRP egyik létrehozója és a Ripple technológiai vezetője nemrégiben elárulta, hogy több mint 300 000 dollárt vesztett altcoin befektetésein.

Az ezzel kapcsolatos egyik nyilatkozatát a Quora nemzetközi fórumán tette meg, ahol egy kriptopénz befektetésekről szóló topikhoz szólt hozzá:

“Nem buktam el az összes pénzem, de vettem pár altot, aminek a vége totális katasztrófa lett. Ezek a következők voltak:

Blocktix (TIX), DICE, Flash (FLASH), VEZT, AMP, Signal Token (SIG), BEE, Kind Ads Token (KIND), Pryze (PRYZ), Kudos Coin (KUDOS) és Neuron (NRN).

Ezek mára minden értéküket elvesztették, kicsivel több, mint 300 000 dollárt buktam rajtuk.”

Nem sokkal ezt megelőzően a Twitteren is írt azokról a veszteségeiről, amik elmaradt profit formájában jelentkeztek.

Mint elmondta, 2012-ben egy feleségével folytatott beszélgetést követően csökkentette a kriptopénz kitettségeit és jelentős mennyiségű bitcoint és XRP-t adott el. A BTC-től 750 dolláros, az XRP-től 10 centes árfolyamon vált meg. Később azt is hozzátette, hogy 40 000 ETH-et is értékesített akkor, amikor az még csak 1 dollárt ért.

Egy kommentelő ennek kapcsán szóvá tette, hogyha a létrehozója sem bízik az XRP jövőjében, akkor hogyan várhatja el másoktól, hogy pénzt fektessenek bele. Schwartz azt mondta, hogy megérti hogy valakiben ilyen gondolatok merülnek fel, de úgy véli racionális döntést hozott, mert túl sokat tett fel a kripto szektor és az XRP sikerére és gondolnia kellett arra is, hogyha mégsem a tervei szerint alakulnak a dolgok, akkor gondoskodni tudjon a családjáról.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img