Na ki omlott össze 17 000-nél?

spot_img

Naná, hogy a Coinbase. A története során kissé szokatlanul sok leállással bajlódó amerikai Coinbase webes szolgáltatás és okostelefon applikáció ismét megállt, ismét akkor, amikor sokaknak a lehető legnagyobb szüksége lett volna a zavartalan működésére. Ahogy évek óta első alkalommal megütötte a 17 000 dolláros értéket a bitcoin, a szolgáltató bedobta a törülközőt.

A legutóbbi kiesése szintén egy pörgősebb időszakhoz kötődött, október 27-én volt a legutóbbi jelentősebb leállásuk. De ugyanez történt 2019, és persze 2017 során is, amikor sokan szerettek volna eladni, vagy éppenséggel venni, ez nem sikerült, hiszen elérhetetlen volt a Coinbase.

A panaszokra a cég következetesen a “vizsgáljuk” választ adja, hogy ez mennyire megnyugtató, azt mindenki ítélje meg maga. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Coinbase általában megbízhatatlan, elérhetetlen platform lenne, az viszont tény, hogy sokaknak okoztak már kellemetlenséget a technikai problémáikkal.

Nem is egyedi a jelenség, hiszen 2017 negyedik negyedévében, a piac eddigi legnagyobb felfutása során a Binance is akadozott néhány alkalommal. Egy-egy kiesés bocsánatos bűn, azonban a Coinbase esetében kezd betelni a pohár sokaknál, a magyar nyelvű Facebook csoportokban is láthatunk dühös kommenteket.

Ha volt már rossz, vagy akár meglepően kellemes tapasztalatod bármelyik meghatározó szolgáltatással, írd meg egy komment formájában!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img