Black Friday akciók a kriptopénzek világában

spot_img

Ezen a hétvégén még van időd felugrani a Black Friday vonatra. Jöjjön egy rövid összefoglaló arról, hogy milyen termékekhez és szolgáltatásokhoz juthatsz hozzá most olcsóbban.

Ledger

A hardveres tárca kapcsán a napokban kaptunk egy kommentet egy cikk alá, ami nagyjából arról szólt, hogy egy teljesen leégett szobában is túlélte a Ledger tárca. Persze ehhez kellett egy jó széf is, de ennél jobb reklám talán nem is kell a tárcának. A drágábbik Ledger most 17 000 Ft-al olcsóbb, az egyszerűbb verzió pedig párezerrel. Ha a vásárlás mellett döntesz, ne felejtsd el magadni a BLACKFRIDAY20 kuponkódot. Részletek itt:

Ledger Nano X: 17 000 forinttal olcsóbb az egyik legnépszerűbb hardveres kripto tárca

Trezor

A konkurens hardvertárcánál csak 20%-os leértékelés van, de az legalább mindegyik terméknél, akár drágább, akár olcsóbb. Különbség a két gyártó között is csak főleg a technikai részletekben és a különböző felhasználói élményben rejtőzik.

Az egyszerűbb verziót (Model One) akcióval együtt 17 000 Ft-ért kapod meg, a színes és szagos Model T -t pedig 52 000 Ft-ért.

A kuponkód itt a BLACKFRIDAY2020.

Trezor hardver tárcát teszteltünk, itt vannak az eredmények

Kryptoez

Most még nincs a belváros szűk utcájából nyíló titkos pince, ahol a Kripto Akadémia szerkesztősége sörözik és kereskedik, de ha lesz, csak azokat engedjük be, akik Dogecoin zokniban jelennek meg. Szóval jól gondold meg.

A zoknikra és más merchekre 60%-os akció van és 14 000 Ft feletti rendelésnél ingyen házhoz viszi neked a KrypTOEZ Angliából.

TradingView

A legnépszerűbb charting és elemző platform akcióját már csak szombat délelőtt tudod elkapni. A legkisebb Pro csomagra -40% akció van, a Premiumra már -60%. Ha eddig hiányoztak az életedből a régebbre visszamenő historikus adatok, a személyreszabott időintervallumú grafikonok, több chart és több indikátor, és az ezekből kombinált chart layout lehetőségek, vagy az auto-frissítés, akkor most jött el a Te időd.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img