Hullámvasút az év utolsó hónapjában a CopyTrader Pro-n

Megosztom

Lezárult az ünnepi időszak, lassan mindenki visszarázódik a hétköznapokba. Nálunk is eljött az idő, hogy újra felvegyük a fonalat a CopyTrader Pro-val és kereskedőinek eredményeivel.

A négy kereskedő közül az elmúlt év utolsó hónapját Balage zárta a legjobban, +8,5%-os profittal. Az új évben még néhány százalékkal megtoldotta ezt és szépen felfelé mutat a grafikonja. Balage teljesítménye december elején lépte át az augusztusi csúcsát és minden okunk megvan a bizakodásra vele kapcsolatban.

Coinhunter csak mínusszal tudta hozni az év végét. Ezúttal egy kisebb, -2,45%-os mínuszt hozott össze.

Clockwork kereskedőnket a jövőben nem lehet már másolni az oldalon, a Discord-on viszont aktív tagunk marad. Annak a néhány másolónak, aki még érintett volt a másolásban, a rajta lévő tőkéjét USDT-be váltottuk át. Erről értesítést is kaptak az érintettek.

Keny december elején nagyon jól ment, +30%-ot profitált Karácsonyig. Utána viszont a portfóliója egy nagyot esett, amit egy átugrott és így teljesítetlenül marad stop-loss okozott a GRT-BTC páron. Az esés alatt a portfóliója 50%-ot zuhant. A decembert végül -36%-on zárta. Az új évben már elkezdett felfelé ívelni a grafikonja: Keny eddigi teljesítményét látva biztosak vagyunk benne, hogy ebből a veszteségből is fel tud állni.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy bár a bitcoin történelmi csúcson van, egyik kereskedőnk sem a bitcoint gyűjti a számláján, hanem a dollárt. Hogy ez a törekvésük sikeres vagy sem, az mindig világosan látható a CopyTrader Pro felületén vagy az ehhez hasonló eredményközlő cikkekben. Most, az év végén a bitcoin teljesítményét nem tudták utolérni.

Többször felmerült az is, hogy ha a BTC árfolyama csúcson van, a kereskedők eredménye miért nem produkált olyan látványos eredményeket, mint a legnagyobb kriptopénz? A CopyTrader Pro-n a kereskedőknek teljes autonómiájuk van, számlájukat mindig a legjobb tudásuk szerint kezelik, ezért a platform a kereskedésükbe nem szól bele. A CopyTrader Pro-nál most is azon dolgozunk, hogy az ő munkájukból és szakértelmükből a felhasználók is a lehető legnagyobb mértékben profitálni tudjanak.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel