Tiszteld a pumpot!

spot_img

Azonnal mémmé vált egy népszerű youtuber monológja, amiben a gyors árfolyam emelkedés, vagyis a pump dícséretére ösztönözte követőit.

A több, mint 300 000 feliratkozóval rendelkező Ivan on Tech az egyik legismertebb kriptós YouTube csatorna. A pár éve még csak rövid oktató anyagokat készítő srác ma már minden reggel új adással jelentkezik, amiben összefoglalja az elmúlt nap legfontosabb történéseit és megosztja követőivel az azokkal kapcsolatos gondolatait.

Mivel a műsorai inkább a mainstreamnek szólnak és olykor szenzációhajhász kijelentéseket is tartalmaznak, anyagaira csak ritkán szokott hivatkozni a szaksajtó, de egy néhány nappal ezelőtti adás részlete most mégis körbejárta a nemzetközi közösséget.

 

“Tartsátok tiszteletben a pumpot. Én mindig így teszek, függetlenül attól, hogy éppen minek az árfolyama emelkedik. Olyan ez, mint a karma. Ha megadod a tiszteletet azoknak a pumpoknak, amikből mások profitálnak, akkor a pump ereje visszatér hozzád. Őrültségnek hangzik, de én hiszek benne. Bármi is pumpol, ne gondoljatok arra, hogy “jajj miért éppen az a scam coin emelkedik és miért nem az enyém”. Ezzel csak eltaszítjátok magatoktól a pumpot. A pump egy olyan erő, ami körülvesz minket és ha hajlandóak vagytok befogadni az életetekbe, akkor megtapasztalhatjátok a jelenlétét.”

A fenti mondatokat nyilván nem kell komolyan venni, hiszen csak egy viccről van szó, de a tavalyi év történései után talán tényleg nem ártana egy kicsit jobban ráerősítenünk a pozitív gondolkodásra. És most nem feltétlenül a kriptovilágra gondolok.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img