Tiszteld a pumpot!

Megosztom

Azonnal mémmé vált egy népszerű youtuber monológja, amiben a gyors árfolyam emelkedés, vagyis a pump dícséretére ösztönözte követőit.

A több, mint 300 000 feliratkozóval rendelkező Ivan on Tech az egyik legismertebb kriptós YouTube csatorna. A pár éve még csak rövid oktató anyagokat készítő srác ma már minden reggel új adással jelentkezik, amiben összefoglalja az elmúlt nap legfontosabb történéseit és megosztja követőivel az azokkal kapcsolatos gondolatait.

Mivel a műsorai inkább a mainstreamnek szólnak és olykor szenzációhajhász kijelentéseket is tartalmaznak, anyagaira csak ritkán szokott hivatkozni a szaksajtó, de egy néhány nappal ezelőtti adás részlete most mégis körbejárta a nemzetközi közösséget.

 

“Tartsátok tiszteletben a pumpot. Én mindig így teszek, függetlenül attól, hogy éppen minek az árfolyama emelkedik. Olyan ez, mint a karma. Ha megadod a tiszteletet azoknak a pumpoknak, amikből mások profitálnak, akkor a pump ereje visszatér hozzád. Őrültségnek hangzik, de én hiszek benne. Bármi is pumpol, ne gondoljatok arra, hogy “jajj miért éppen az a scam coin emelkedik és miért nem az enyém”. Ezzel csak eltaszítjátok magatoktól a pumpot. A pump egy olyan erő, ami körülvesz minket és ha hajlandóak vagytok befogadni az életetekbe, akkor megtapasztalhatjátok a jelenlétét.”

A fenti mondatokat nyilván nem kell komolyan venni, hiszen csak egy viccről van szó, de a tavalyi év történései után talán tényleg nem ártana egy kicsit jobban ráerősítenünk a pozitív gondolkodásra. És most nem feltétlenül a kriptovilágra gondolok.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel