MAPS IEO: egy utazási app találkozása a DeFi-vel

Megosztom

Az FTX követői ma hajnalban értesülhettek arról, hogy a tőzsde hamarosan egy újabb ICO-ra (pontosabban IEO-ra) fog sort keríteni. A MAPS tokenkibocsátásának célja egy népszerű telefonos alklamazás továbbfejlesztése lesz.

A maps.me egy több millió letöltővel rendelkező app, amivel a turisták internet kapcsolat nélkül is elérhető térképeket tölthetnek le telefonjaikra, rajtuk az uticéljaik nevezetességeivel és más hasznos információkkal.

A program fejlesztői 50 millió dollárnyi befektetői tőkét gyűjtöttek össze az alkalmazás továbbfejlesztéséhez, amit egy sokoldalú digitális tárcával szeretnének kiegészíteni. A terveik szerint ez nem csak a szállások és utazások lefoglalásához nyújtana segítséget, de ingyenes átváltást tenne lehetővé a különböző fiat valuták között és a bele integrált DeFi szolgáltatások segítségével cashback-et, valamint 8%-os éves kamatot is kínálna a felhasználók számára.

“Ha ezek a funkciók elérhetővé válnak egy napi szinten milliók által használt alkalmazásban, az nagymértékben elősegítheti a decentralizált pénzügyi szolgáltatások további elterjedését.” – mondta az FTX igazgatója. A tőzsde maga is több millió dollárral támogatja a fejlesztést, aminek tokenjeit az általuk fejlesztett Solana blokkláncon fogják kibocsátani.

A Városliget és környéke a Maps.me felületén

A Maps.me statisztikái szerint felhasználójik 58%-a a millenial korosztályból származó európai turista, akik átlagosan 4400 dollárt költenek el az utazásaik során. A tokenek birtoklásával magasabb visszatérítésekhez, különböző kedvezményekhez és prémium szolgáltatásokhoz férhetnek majd hozzá a maps felhasználói. A tokenkibocsátásra egy hét múlva, január 26-án fog sor kerülni. A további részletek egy kicsit később, az FTX weboldalán válnak elérhetővé.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel