NFT-ben örökítették meg Navalnyt

Megosztom

Korábban mi is írtunk már a Non-Fungible-Tokenk műfajáról, egyszeri és megismételhetetlen, természetesen blokkláncon tárolt digitális eszközökről, néha pedig alkotásokról van szó. A dolog lényege az, hogy szemben az egyéb digitális eszközeinkkel, például fotókkal, egyebekkel, egy NFT-ből csak egyetlen egy példány létezhet. Most az orosz ellenzék vezéralakját örökítették meg ilyen formában.

Az alábbi screenshot nem adja vissza az alkotás lényegét, hiszen egy rövidke animációról van szó, a lényeg azonban így is kirajzolódik. Putin szobra előtt tornyosulnak az egymásba kapaszkodó, és egymásra építkező emberek, így áll össze egy egyre nagyobb tömeg, ami bátran szembenéz az elnökkel:

Az eredeti alkotás, pontosabban a teljes mű itt látható, a SuperRare néven ismert platformon jelent meg nemrég. Mint ismeretes, az ellenzéki politikust nemrég megmérgezték, bár az még mindig nem teljesen világos, hogy pontosan ki, és miért. Az viszont kétségtelen, hogy megmérgezése után egy németországi kórházban ápolták, pár napja visszatért hazájába, ahol letartóztatták.

Azt nem tudjuk, hogy a poltikai harcában mennyiben segíti majd a fenti alkotás, az viszont biztos, hogy a videójátékok, műalkotások és egyéb piacok sokat várnak a NFT-ktől, meglátjuk a következő évek során, hogy valójában mekkora értéket tudnak adni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel