Kereskedési funkcióval bővül a Blockfolio

spot_img

Mostantól kezdve már nem csak a portfóliójuk alakulását nézegethetik, de akár módosíthatnak is azon a Blockfolio felhasználói.

Miután az FTX tavaly 150 millió dollárt fizetett a 6 millió felhasználóval rendelkező Blockfolio-ért, azt is bejelentették, hogy kiegészítik az appot egy kereskedésre és befektetésre is lehetőséget adó funkcióval. A fejlesztés tegnap, az Invest menüpont alatt vált elérhetővé az iOS alkalmazásban, de az androidos verzió is már csak a Google Play jóváhagyására vár.

A Blockfolio Invest kriptovaluták és tokenizált részvények vásárlására ad lehetőséget és kialakításában elsősorban a hétköznapi felhasználókat célozza. Használata jutalékmentes, a mögöttes piacot az FTX biztosítja. A kereskedés mellett egy bónusz rendszer is fut a felületen, ami 1 db véletlenszerű kriptovalutával jutalmaz minden 10 dollár feletti tranzakciót.

Az appon belüli minimális vásárlás összege 1 dollár, a jelenleg támogatott befizetési módok: USD, EUR(SEPA), AUD és BRL. A kínálat fokozatosan bővülni fog, a megvásárolt tokenek kiutalhatóak az appból.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img