Kereskedési funkcióval bővül a Blockfolio

Megosztom

Mostantól kezdve már nem csak a portfóliójuk alakulását nézegethetik, de akár módosíthatnak is azon a Blockfolio felhasználói.

Miután az FTX tavaly 150 millió dollárt fizetett a 6 millió felhasználóval rendelkező Blockfolio-ért, azt is bejelentették, hogy kiegészítik az appot egy kereskedésre és befektetésre is lehetőséget adó funkcióval. A fejlesztés tegnap, az Invest menüpont alatt vált elérhetővé az iOS alkalmazásban, de az androidos verzió is már csak a Google Play jóváhagyására vár.

A Blockfolio Invest kriptovaluták és tokenizált részvények vásárlására ad lehetőséget és kialakításában elsősorban a hétköznapi felhasználókat célozza. Használata jutalékmentes, a mögöttes piacot az FTX biztosítja. A kereskedés mellett egy bónusz rendszer is fut a felületen, ami 1 db véletlenszerű kriptovalutával jutalmaz minden 10 dollár feletti tranzakciót.

Az appon belüli minimális vásárlás összege 1 dollár, a jelenleg támogatott befizetési módok: USD, EUR(SEPA), AUD és BRL. A kínálat fokozatosan bővülni fog, a megvásárolt tokenek kiutalhatóak az appból.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel