A Venmo-ra is kiterjeszti a kriptopénz támogatást a PayPal

Megosztom

A PayPal is felismerte, hogy a kriptopénzek beépítése saját szolgáltatásaikba nagy siker volt – még úgy is, hogy eléggé korlátozottak maradtak a lehetőségek. A vezérigazgató egyenesen azt nyilatkozta, hogy a magas elvárásaik ellenére is a kripto kereskedési volumen túlszárnyalta a várakozásaikat.

A negyedik negyedéves jelentésében a PayPal megírta, hogy a kriptopénz vásárlók kétszor olyan sűrűn léptek be az alkalmazásba. A nagyobb aktivitás is hozzájárult ahhoz, hogy a teljes fizetési volumen átlépje a 277 milliárd dollárt csak az elmúlt negyedévben.

Először tavaly októberben jelentette be a PayPal, hogy saját szolgáltatásába elhozza a nagyobb kriptopénzek vételi és eladási lehetőségeit. Az integrálás óta pedig folyamatosan rekordokat dönt a kripto kereskedési volumen a platformon.

Később azokat a terveket is megosztotta a közönséggel, miszerint hamarosan kriptopénzekkel is fizethetünk a PayPal által jegyzett 29 millió (amerikai) kereskedő bármelyikénél. A központi banki digitális valuták felé is tett egy biztató megjegyzést a PayPal feje.

“Már dolgozunk a szabályozókkal és a központi bankokkal, hogy következő generációs fizetési rendszereket dolgozzunk ki, mivel az emberek többé nem akarnak készpénzt maguknál hordani.”

– mondta Daniel Schuman CEO.

A legfrissebb hírek szerint a PayPal most azon dolgozik, hogy a Venmo-ra és a nemzetközi piacokra is elhozza a kriptopénzeket. A Venmo a PayPal által fejlesztett, alapvetően fiatalakora célzó fintech alkalmazás. Egyelőre csak az USA-ban működik, de ott 52 millió felhasználója van.

A nemzetközi piacokra kiterjesztett kripto támogatás pedig ennek a negyedévnek a végén indulhat meg.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel