Bankkártyás Bitcoin vásárlás – az igazolványod nélkül

spot_img

Már a magyar piacon is elérhető az Itez, az eddigi egyik leggyorsabb Bitcoin vásárlási lehetőség. Miért olyan gyors? Mert a hazai váltókkal ellentétben az Itez-en nincs szükség regisztrációra és kis összegeknél sincs hosszas ügyfélazonosítási folyamat.

A vásárlás menete ugyanolyan, mintha egy webshop-ból vagy étteremből rendelnél: percek alatt megvan. Fizetni pedig bankkártyával tudsz.

Jelenleg három kriptopénz elérhető náluk: a BTC, az ETH és az USDT. Jó hír, hogy ezeket forintban is megtudod vásárolni, így a váltás költségét is megspórolod.

Két dologra lesz szükséged az Itez-en történő vásárláshoz:

  • a bankkártyádra
  • az e-mail címedre
  • a BTC / ETH / USDT tárcád címére, ugyanis ide fogják utalni a megvásárolt coinokat.

Jelenleg 300 eurós értékig, vagyis nagyjából 108 000 Ft-ig nem szükséges igazolvánnyal azonosítani magad. Ilyenkor egy e-mail cím is elég a vásárláshoz, amire a megerősítő kódot fogják küldeni. Ha ennél többért szeretnél vásárolni, azt természetesen megteheted egy személyazonosítás után.

Az Itezzel nem csak forintban, de euróban, dollárban és minden nagyobb valutában is intézhetjük Bitcoin vásárlásunkat. A vásárlás alsó határa 30 euró, azaz nagyjából 11 000 Ft.

Az Itez kezdők számára is ideális, hiszen használata pofonegyszerű. Ennek persze megvan az ára, az Itez ugyanis 5%-os jutalékkal dolgozik. Cserébe viszont megbízható szolgáltatást kapsz, ami mindig az elérhető legjobb Bitcoin árfolyamon vált. Ez annak köszönhető, hogy likviditását a Kraken és a Paxful tőzsdékről nyeri. Emellett nincs rejtett költség és már a vásárlás első lépésében kiírja, hogy mennyi Bitcoint fogsz kapni a pénzedért a jutalék levonása után.

https://twitter.com/Itezofficial/status/1354081968250621954

Azzal együtt, hogy kis összegű vásárlásokig nem kell azonosítanod magad, az Itez teljesen legálisan működik és minden szükséges engedéllyel rendelkezik az európai piacokon. PIC DSS tanúsítványának hála, a kártyaadataid használata a legfrissebb és legbiztonságosabb európai normákhoz igazodik. A tulajdonos DataBridge OÜ vállalat pedig rendelkezik a fiat pénzek és virtuális valuták váltásához szükséges licenszel. Ők egyébként egy Észtországban bejegyzett vállalat.

Ha legközelebb gyorsan és egyszerűen szeretnél Bitcoint, Ethereumot vagy Tether USD-t venni, az Itez váltóját jó szívvel tudjuk ajánlani.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img