8 altcoin kilövés előtt

spot_img

Bizony elindult az altcoinok szezonja, ahogy a tavaszt régóta várjuk, úgy ezt az időszakot is, csak most nem a nap simogatja a hosszú tél során elfáradt arcunkat, inkább az árfolyamok okoznak örömet. De még nincs késő, hiszen sok alt rakétái még csak készülődnek a kilövéshez, a következő hetekben várható, hogy megindulnak. Ez még véletlenül sem befektetési tanácsadás, ám egy népszerű jútúber remek összefoglalója, és a saját véleményünk alapján valóban okkal feltételezhetjük, hogy szép sikerek várnak az alábbi lista szereplőire.

Uniswap

Bár ez a token már a tavalyi kibocsátása óta remekel, könnyen lehet, hogy újabb magasságokba repíti az alt szezon felívelése, illetve “saját jogon” is szépet fejlődhet a decentralizált pénzügyek egyik vezető projektje. Alig két dollárról indultunk tavaly ősszel, most húsz környékén járun, van még tér a növekedésre. Az egyik első váltó a DeFi piacán, mindenképp a piacvezető.

Azért is feltételezhetjük, hogy lesz itt még komoly növekedés, mert a FED egyik részlege bizony jelentést írt az Ethereumról, a DeFi (Decentralised Finance) piacáról, azon belül is az Uniswapról.

Curve.Finance

Ismét egy DeFi projekt, nem véletlenül, a terület óriási fejlődésen megy keresztül, ám nem mindegy, hogy az erre a piacra fókuszáló projektek közül melyiket választjuk befektetésünk gyanánt. A Curve.Finance a Polkadottal kezdett együttműködést, ha sikerül integrálniuk a rendszerüket a blokkláncok közötti átjárhatóságot biztosítani hivatott csapat munkájával, akkor versenyelőnyt szerezhetnek más DeFi projektekkel szemben.

Plasm Network

Ez a platform dApp-ok (decentralised application) és okosszerződések létrehozására szakosodott, önmagában ettől még persze nem lenne különösebben figyelemre méltó, azonban ők is a nagy sikerű Polkadottal dogloznak. Ez a két tényező repítheti jó magasra ezt a projektet, az egyik a Polkadottal való együttműködésük, a másik pedig önmagában az a tény, hogy egy minőségű DeFi projektről van szó.

Ráadásul ez a projekt nemrég 2,4 millió dolláros befektetést kapott a Binance Labs-tól, szintén szép eredmény, és bíztató jel.

Solana

Önálló blokklánc rendszer rendkívül alacsony tranzakciós díjakkal, szintén a dApp-okra helyezett fókusszal. Másodpercenként akár 50 000 tranzakcióra is képesek, ami nagyon szép érték a blokklánc világában. Erős csapat, szép kilátások, minőségi projekt.

Polygon

Ismét egy dApp-okra fókuszáló rendszer, az Ethereum alapú Polygon célja, hogy a skálázhatósági problémákra adjon választ, sok blokklánc szembesül azzal, hogy a másodpercenkénti tranzakciószáma erősen korlátozott. A Polygon, korábbi nevén Matic másik fontos célja, hogy közelebb hozza a felhasználókhoz a DeFi világát, méghozzá a User Interface (UI), vagyis a felhasználói felület egyszerűsítésével, felhasználóbarátabbá tételével.

Yearn.finance

Ez a projekt azzal került tavaly a kriptopénz világ figyelmének középpontjába, hogy az árfolyama meghaladta a bitcoinét, persze ez önmagában még nem jelent különösebben nagy dicsőséget, hiszen egy kriptopénz pillanatnyi ára még nem mond el túl sokat az adott projekt minőségéről. Ez a munka azonban ennél többet is fel tud mutatni, egy igazán komoly szolgáltatásról van szó a DeFi világán belül, a különböző hitelezési platformok összehangolt használatán keresztül érik el a lehető legjobb megtérülést számunkra.

Fontos hozzátennünk, hogy ez a token jelenleg 41 000 dollárnál jár, így könnyen úgy tűnhet, hogy már olyan magasan van az árfolyama, hogy nem fog jelentősen növekedni, ez azonban nem állja meg a helyét, ezen a piacon szinte bármi megtörténhet, még egy ilyen magasan járó árfolyam is szépen meglódulhat.

AirSwap

Egy decentralizált tőzsdéről van szó, amire a felületes szemlőlő azt mondhatja, hogy ez csupán egy újabb Decentralised Exchange, tizenkettő egy tucat. Ám az eddigi eredményeik, a platform minősége már mást mond, igazán szép jövő előtt állnak minden jel szerint.

LoopRing

DeFi fizetési rendszer és decentrlizált tőzsde, ahogy az előző pontban említett AisSwap, ez is abban különbözik a tucatnyi egyéb hasonszőrű szolgáltatástól, hogy igazán minőségi munkát végeztek, erős a csapat, a piaci pozíciójuk is kedvező.

Ismét hozzá kell tennünk, hogy ez nem befektetési tanácsadás, azonban a saját, és más elemzők véleményeinek együttese, illetve a piac általános állapota és kilátásai alapján úgy gondoljuk, hogy a fenti kriptopénzek növekedés előtt állhatnak. Ne felejtsük el, hogy csak olyan összeget szabad kockáztatunk, aminek az elvesztését el tudjuk viselni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img