3500$-at korrigált a BTC, az ETH újra 2000$ alá nézett

Megosztom

A legújabb árfolyam rekord óta, 57 500$-ról a Bitcoin tegnap 54 000$-re húzódott vissza. Ma már újra 56 000$ és 57 000$ között kereskedik.

Az elmúlt héten is óriásit ment a legnagyobb kriptopénz, 46 000$-ról tornázta fel magát. Pár nap alatt 11 000$-t emelkedett és folyamatosan új rekordokat állított be. Pénteken volt a legnagyobb a vásárlási kedv, akkor 55900$-on nyitott és 57300$-on zárt. Ahogy az gyakran lenni szokott, jött a “dip”, de mostanra úgy tűnik a szokásos hétvégi esés véget ért.

A BTC piaci kapitalizációja megtartotta a nemrég beállított 1 trillió dolláros szintet, miközben a dominanciája egy kicsivel emelkedett, 61,5%-ra.

Az altcoinok egy ideje iszonyú jól mennek, ez a héten is folytatódott, aminek a legnagyobb nyertese egyértelműen a BNB volt. Amíg egy hónappal ezelőtt 40$-on kereskedték, addig a héten megütötte a 350$-et is is, majd jött a korrekció, ami során 250$-ig is lement, de most újra felívelőben van.

A BNB zuhanását és a Bitcoin volatilitását megérezték a Binance Smart Chain és a PancakeSwap shitcoinok. Óriási pánikeladási hullámokat láttunk a kis coinoknál. A CAKE, a PancakeSwap natív tokenje is korrigált egyet az elmúlt napokban, 21$-ról 11$-ra. Reggel óta viszont újra lendületben van, már 17$-nál járt.

Az Ethereum árfolyama látszólag nem sokat törődött azzal, hogy a Binance Smart Chain és a PancakeSwap szívja el a volument. A második számú kriptopénz a héten beállította a 2000$-os rekordot, ami után egy nagy leszúrás következett 1800$-ig, most viszont újra a 2000$-es szint közelében kereskedik.

A DOT, az UNI és az ADA kivételével a legtöbb high-cap altcoin néhány százalékos mínuszban van a hétvégén.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel