A Coinbase-nél van a kriptopiaci készlet 11%-a

Megosztom

A Messari adatelemző cég jelentette be, hogy számításaik szerint a 2020 év végén a Coinbase-nél volt a teljes kriptopénz piac kapitalizációjának 11%-a. Ebbe beletartozik a Coinbase Custody nevű letétszolgáltatás tartalma, valamint a Coinbase váltóhoz és tőzsdéhez tartozó készlet is.

Kriptoeszközök a Coinbase platformján az elmúlt negyedévekben (oszlop) és ezek teljes piaci kapitalizációból való részesedése százalékban (narancsságra vonal)

A Coinbase-nél tartott kriptopénzek értéke a tavalyi utolsó negyedévben elérte a 90 milliárd dollárt. Eközben a kriptopénz piac összeértéke 780 milliárd dollárnál tartott.

Bár a Coinbase több mint 90 kriptopénzt támogat, a BTC és az ETH teszi ki a készletük 83%-át. 70%-ban csak bitcoint tartanak –  akárcsak az ezt megelőző években tették. Az Ethereum készletük nőtt, 9%-ról 13%-ra.

A Coinbase pénzügyi adatai annak okán kerültek nyilvánosságra, hogy a cég a tőzsdei bevezetésre jelentkezett. Ezekből többek között az is kiderült, hogy a cég bevételeinek 95%-a kisbefektetők jutalékfizetéseiből származik. A 2020-as bevételük pedig 1,1 milliárd dollár volt.

A tőzsdére kerülést megelőző tőkeemelési folyamat jelen állása szerint a Coinbase-t nagyjából 107 milliárd dollár értékre becsülik a befektetők. Ez egy kicsivel marad el az IBM és a Lockheed Martin kapitalizációjától.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel