Ha ez a 3 dolog megvan, öt perc alatt elkezdhetsz kereskedőket másolni – automatikusan

spot_img

Ha régóta velünk vagy, biztosan jól ismered kereskedőinket: Balage-t, Keny-t és Coinhuntert. Rendszeresen találkozhatsz velük a Discord szerveren – akár az ingyenes, akár a VIP részen; YouTube videókban, streamekben és elemzésekben.

Ha még új vagy, érdemes tudni róluk, hogy lassan két éve kereskednek velünk, szolgáltatják a kereskedési tippeket és elképesztő nyereségeket hoznak. Legutóbb kiderült, hogy az év eleje óta Balage és Keny teljesítménye megverte a Bitcoin emelkedését is. Ezt pedig nagyon kevés kereskedő mondhatja el magáról.

Balage például az elmúlt a két hónapot összesítésben +181%-os növekedéssel hozta le. Ez azt jelenti, hogy ha 100 000 forinttal kezdted volna másolni Balage-t, mostanra 281 000 forinton állnál.

Ezidáig, Balaget és a többi kereskedőt csak a szignáljain keresztül, kézzel tudtad követni, úgy, hogy minden egyes tradet neked kellett megjátszanod a tőzsdén. Nemrég viszont meg jelent a CopyTrader Pro.

A CopyTrader Pro-val automatikusan, beavatkozás nélkül, a sikeres kereskedő kereskedései a te Binance számládon is végbemennek!

Mire van szükséged ahhoz, hogy elkezdd másolni Balage-t vagy a többi kereskedőt? Csak ez a három dolog kell:

1. Egy Binance számla

A CopyTrader Pro a Binance számláddal lesz összekötve. Ezért egy ilyenre mindenképp szükséged lesz, hiszen ezen fog végbemenni minden kereskedés. Az is fontos, hogy legyen rajta kriptopénz. Bitcoin, altcoin, stabilcoin: teljesen mindegy, bármivel elkezdhetsz másolni.

Az sem baj, ha a Binance számládon van többféle kriptopénz is, de az sem baj, ha nem az egész számlád értékével kezdenél el másolni.

Ha ezen a linken regisztrálsz Binance-re, a kifizetett jutalékaid 20%-át mindig visszakapod! Kapcsold be azt is, hogy BNB-vel fizesd a jutalékot, így még olcsóbb lesz a CopyTrader Pro-n történő kereskedés is, ha tartasz egy kis BNB-t a számládon.

2. Egy CopyTrader Pro számla, előfizetéssel

A CopyTrader Pro-n a regisztráció fél perc alatt megvan. A másolás csak előfizetés után lesz elérhető számodra, a kereskedők eredményeit és tradejeit viszont bármikor megnézheted. Maga az előfizetés függ a tőkéd nagyságától és az előfizetés időtartamától is. A legkedvezőbb csomagban 1000 dollár tőke után 18 dollár havidíjjal kell számolni. Részletekért menj végig az előfizetés oldalon.

3. A Binance és a CopyTrader összekapcsolása

Most, hogy kész a Binance számlád és megvan a CopyTrader Pro számlád is, ideje összekapcsolni a kettőt. Az összekapcsolás gyakorlatilag azt jelenti, hogy engedélyt adsz a CopyTrader Pro szoftverének, hogy bizonyos műveleteket hajtson végre a számládon. A CopyTrader Pro-nak pedig szüksége van arra, hogy olvasni tudja a számládat, illetve kereskedéseket tudjon indítani rajta. Ezeket a Binance-en belül engedélyezheted, részletesebb leírást pedig itt találsz hozzá.

Ha ezzel a három dologgal megvagy, már semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elindítsd a másolást a Traders/Kereskedők oldalon. Válaszd ki a számodra szimpatikus tradert és nyomd meg a másolás kapcsolót. Ezután állítsd be, hogy a Binance számlád tartalmából milyen coinokat szánsz másolásra. Ezek a coinok aztán rögtön, vagy fokozatosan átváltódnak a másolt kereskedő portfóliójának megfelelően. Ha meggyőződtél, hogy megtörténtek a váltások, nincs más dolgod: innentől automatikusan másolod a kereskedőt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img